Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023, 18:23

Στην Opap Arena διεξάγεται αυτήν την ώρα (COSMOTE SPORT 2 HD) ο αγώνας της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, για την 22η αγωνιστική της Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι», μετά την εμφατική νίκη τους (3-0) επί του Ολυμπιακού, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, θέλουν το τρίποντο απέναντι στους Βοιωτούς, στη μάχη που δίνουν για την κατάκτηση του τίτλου.

Στον αντίποδα οι «πράσινοι» θέλουν βαθμούς στο σημερινό ματς, στην προσπάθεια που καταβάλλουν για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Η Ένωση άνοιξε το σκορ στο 37ο λεπτό με μια απίστευτη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιβάι Γκαρσία.

 

 

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Λιβάι Γκαρσία ανατράπηκε στην περιοχή από τον Τζημόπουλο, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, αποβάλλοντας παράλληλα και τον αμυντικό των Βοιωτών με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Άμραμπατ, ο οποίος νίκησε από την… άσπρη βούλα τον Στογιάνοβιτς, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

 


 

ΑΕΚ-Λεβαδειακός 2-0

Γκολ: 37′ Λιβάι Γκαρσία (ΑΕΚ), 45+3′ πεν. Άμραμπατ (ΑΕΚ)

Κίτρινες: Τζημόπουλος (Λεβαδειακός), Βινίσιους (Λεβαδειακός), Βρακάς (Λεβαδειακός)

Κόκκινες: 45+2′ Τζημόπουλος (Λεβαδειακός)

Δοκάρια:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Άμραμπατ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα – Γκαρσία, Αραούχο.

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς – Βινίσιους, Τζημόπουλος, Παζ – Ντεντάκης, Χάμοντ, Μεχία, Παναγιώτου – Βρακάς, Νίκας, Σακό (46′ Νταμπό)

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος Α’ βοηθός: Βασίλειος Νικολακάκης Β’ βοηθός: Δημήτριος Βεργέτης 4ος διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας VAR: Σπυρίδων Ζαμπαλάς

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤο ράδιο Β.Ε.ΡΑ συγκεντρώνει βοήθεια για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και σας καλεί να προσθέσετε την αγάπη σας
Επόμενο άρθροΚοζάνη: Επενδύσεις ύψους 4 δισ. ευρώ ως το 2030 προβλέπει το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας