Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023, 22:44

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού πέτυχε ο Σέρτζι Κανός στον αποψινό αγώνα των Πειραιωτών με αντίπαλο τον Παναιτωλικό και συγκίνησε άπαντες, αφιερώνοντάς το στη μητέρα του, η οποία έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη (9/2).

Πιο συγκεκριμένα μπήκε στο ματς στο 57′ και δέκα λεπτά αργότερα βρήκε δίχτυα, με τον Ισπανό να σπεύδει να σηκώσει τη φανέλα του, όπου από μέσα σε ένα κόκκινο μπλουζάκι έγραφε «Te amo mama» δηλαδή «Σε αγαπώ μαμά».

Αμέσως ο Κανός χάθηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Γκορτσίλας, αν και του έδειξε κίτρινη κάρτα, όπως αναφέρει ο κανονισμός, στη συνέχεια, έδωσε το χέρι του στον παίκτη των Πειραιωτών. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, απολογήθηκε στον παίκτη του Ολυμπιακού που τον «κιτρίνισε» για το συγκινητικό μήνυμα για τη μητέρα του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος Ισπανός έχασε τη μητέρα του την περασμένη Πέμπτη (9/2), κι αφού εξασφάλισε ειδική άδεια από τον Ολυμπιακό επέστρεψε στην πατρίδα του, γι’ αυτό και τέθηκε εκτός αποστολής από τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023, 22:52

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜεϊκόπουλος:«Πάνω από 100 μουσικοί και 1000 σπουδαστές στη Μαγνησία υπονομεύονται από την κυβέρνηση»
Επόμενο άρθροΧρ. Τριαντόπουλος: Σε πλήρη εξέλιξη ο διαγωνισμός για τον αγωγό της λιμνοδεξαμενής Ξεριά στον Αλμυρό, ύψους 3,6 εκατ. ευρώ