Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023, 21:10

Η «βαριά» εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ με 4-1 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League και το αρνητικό σερί της -«κολλημένης» στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα- Λαμίας (5 ισοπαλίες, 11 ήττες στα τελευταία 16 παιχνίδια της), έφεραν εξελίξεις ξανά στο θέμα του προπονητή, με τον Σάββα Παντελίδη να ανακοινώνει στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αποχώρησή του απ’ την ομάδα της Φθιώτιδας.

«Όταν υπάρχει ένα παιχνίδι που πραγματικά είναι τελικός και τελειώνει με αυτό το σκορ, ανεξάρτητα το πώς έγινε, σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν υπάρχουν ευθύνες. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που δεν αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και γι’ αυτό πριν έρθω εδώ, κάναμε μία συζήτηση με τον πρόεδρο και αποφασίσαμε ότι είναι καλό για την ομάδα να μη συνεχίσουμε μαζί.

Ευχαριστώ όλους όσους ήταν δίπλα μας αυτό το χρονικό διάστημα. Θεωρώ πως η ομάδα έχει πάρα πολλές πιθανότητες να μην υποβιβαστεί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με στήριξαν και προσπαθήσαμε μαζί να αλλάξουμε κάποια πράγματα.

Υπάρχει μία συζήτηση από κοινού και πραγματικά όταν οι άνθρωποι έχουν τέτοια συμπεριφορά απέναντί σου, πρέπει κι εσύ να βλέπεις κάποια πράγματα και το κοινό καλό», είπε ο Έλληνας τεχνικός.

Στα ονόματα που ακούστηκαν ήδη στην ομάδα της Φθιώτιδας για τη διάδοχη κατάσταση, είναι κι αυτό του άλλοτε τεχνικού του ΠΑΣ Γιάννινα και της ΑΕΚ, Αργύρη Γιαννίκη.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023, 21:19

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜητσοτάκης: Την Τρίτη οι ανακοινώσεις για τους συνταξιούχους που δεν πήραν αύξηση
Επόμενο άρθροNovartis: Το σκεπτικο της εισαγγελέως για την απαλλαγή Παπαγγελόπουλου και Τουλουπάκη