Ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για την συνεργασία του, με τον γιο του, αλλά και για την επιτυχία της σειράς «Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή».

«Η παράσταση “Τάο” είναι ένα έργο σαιξπηρικού μεγέθους με την ιδιορρυθμία ότι όλα συμβαίνουν στην αθηναϊκή νύχτα. Η συνεργασία με τον γιο μου είναι μία χαρά, δεν έχει θέματα. Δεν είμαι με κανέναν αυστηρός», είπε αρχικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

«Το επάγγελμα του ηθοποιού είναι αβέβαιο και έχει προβλήματα, άλλα στην οικογένεια μας δεν είπαμε ποτέ στα παιδιά τι να κάνουν.

Στο θέατρο έχει ανταμειφθεί η ανηθικότητα, πρέπει να είναι κάνεις στην τσίλια με τους ανθρώπους, γιατί οι άνθρωποι έχουν πολλές πλευρές», συμπλήρωσε.

«Το “Μινόρε” είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου. Ήταν ό,τι πιο κοντινό στο πνεύμα των ρεμπετών σαν μυθοπλασία. Τα νούμερα τηλεθέασης τα παρακολουθούσα υποχρεωτικά. Πλέον δεν με ενδιαφέρουν καθόλου», πρόσθεσε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Αντώνης Καφετζόπουλος αναφέρθηκε στην σειρά «Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή». «Την 1η σεζόν οι “Παντρεμένοι έχουν ψυχή” έρχονταν τελευταίο και καταϊδρωμένο. Όταν το έβαλαν το καλοκαίρι επανάληψη, ανακάλυψαν ότι είναι και κάλο και εμπορικό.

Επί δυο χρόνια οι “Παντρεμένοι έχουν ψυχή” ήταν νούμερο ένα με διάφορα από οτιδήποτε άλλο πρόγραμμα. Δεν με φωνάζουν πια «ακάλυπτο». Έχει μείνει ακόμη το κύριε Αντρέα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος και συνέχισε:

«Το αρχαίο δράμα δεν μου λείπει. Αυτό που μου λείπει είναι ένας κάλος Σαίξπηρ, που δεν έχω παίξει ποτέ. Ελπίζω να έρθει ένας κάλος Σαίξπηρ και να μπορώ να περπατήσω, μην είμαι σε αμαξίδιο!

https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Αντώνης Καφετζόπουλος: «Δεν με φωνάζουν πια \”ακάλυπτο\”»”,”description”:”Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την συνεργασία του, με τον γιο του, το θέατρο, αλλά και για την επιτυχία της σειράς «Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή».”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMy8wMi8xNC8xMC8xOF8yMV82M2ViNWZlZDA1Zjc3LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT5M16S”,”uploadDate”:”2023-02-14T10:20:58.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cqi51rp0n5u9″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Είμαι 72 ετών! Οι ηθοποιοί δεν βγαίνουν ποτέ σε σύνταξη, πάντα όσο αντέχεις θα δουλεύεις», αποκάλυψε κλείνοντας ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

To άρθρο Αντώνης Καφετζόπουλος: Είμαι 72 ετών, οι ηθοποιοί δεν βγαίνουν σε σύνταξη, όσο αντέχουν, δουλεύουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροLive η συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κοζάνη
Επόμενο άρθροΑπεργούν αύριο δάσκαλοι και καθηγητές