Άμεση επαφή με τα στοιχεία του δάσους, όργανα καλλισθενικής γυμναστικής, δεντρόσπιτα και άλλα ιδιαίτερα στοιχεία αποτελούν το πρώτο περιβαλλοντικό πάρκο που ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες από τον ΣΠΑΥ στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού.

Δενδρόσπιτα, παιχνίδια του δάσους, διαδρομές με στοιχεία της φύσης, φυτεύσεις με φυτά του Υμηττού, όργανα καλλισθενικής γυμναστικής, παιδική χαρά, ξύλινα τραπεζοκαθίσματα και σημεία αναψυχής με περιβαλλοντικά μηνύματα είναι μερικά μόνο από τα υπέροχα στοιχεία που θα περιλαμβάνονται σε 8 περιβαλλοντικά πάρκα που έχουν ξεκινήσει να υλοποιούνται στους Δήμους γύρω από τον Υμηττό, μέσω του Προγράμματος Αντώνης Τρίτσης.

Φορέας υλοποίησης του περιβαλλοντικού πάρκου είναι ο Σύνδεσμος προστασίας και ανάπτυξης Υμηττού και το πρώτο από αυτά ολοκληρώνεται στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού και είναι ξεχωριστό σε σχέση με όσα γνωρίζαμε από σχετική εμπειρία.

Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε μάλιστα επιθεώρηση στις εργασίες του πρώτου περιβαλλοντικού πάρκου που ετοιμάζει ο ΣΠΑΥ στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού, από τον πρόεδρο του Συνδέσμου προστασίας και ανάπτυξης Υμηττού, Γιάννη Κωνσταντάτο και τον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλο.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠοιοι και πώς θα λάβουν το έκτακτο «επίδομα προσωπικής διαφοράς» – Το βασικό σενάριο
Επόμενο άρθροΗ SZA Γυναίκα της Χρονιάς, θα βραβευτεί στην τελετή των Billboard Women in Music Awards