Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023, 23:28

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ επέστρεψε στις προπονήσεις της Τσέλσι, αλλά δεν θα είναι έτοιμος για τον αυριανό (15/2) πρώτο αγώνα με την Ντόρτμουντ για τους «16» του Champions League, δήλωσε την Τρίτη (14/2) ο προπονητής των «μπλε» Γκράχαμ Πότερ.

Ο Στέρλινγκ τραυματίστηκε στο γόνατο στην προπόνηση την περασμένη εβδομάδα, ανεβάζοντας στους οκτώ τους απόντες της Τσέλσι απ’ τον συγκεκριμένο αγώνα, όπου εκτός των άλλων θα λείψουν οι Πούλισικ, Μπρόχα, Καντέ και Μεντί.

«Οι παίκτες που επιστρέφουν από τραυματισμό, όπως ο Ραχίμ, ο Καντέ και ο Πούλισικ, θα μείνουν στο Cobham (σ.σ. προπονητικό κέντρο της Τσέλσι)», είπε ο Πότερ στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε πως οι Γουέσλι Φοφανά, Ματέο Κόβατσιτς και Ντένις Ζακάρια θα είναι διαθέσιμοι.

«Η πρόκληση για εμάς είναι να προσεγγίσουμε σωστά το παιχνίδι και σίγουρα είναι καλό που ο Γουέσλι, ο Ματέο και ο Ντένις είναι με την ομάδα» τόνισε.

Ο Πότερ, που δέχεται διαρκώς σκληρή κριτική από τους οπαδούς της Τσέλσι από τότε που αντικατέστησε τον Τόμας Τούχελ τον περασμένο Σεπτέμβριο, δυσκολεύεται να βρει ακόμη τον τρόπο, για να ενσωματώσει τις νέες μεταγραφές του συλλόγου.

«Έχουμε την ομάδα που θέλουμε. Είναι μια ομάδα για την οποία είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι, αλλά, ταυτόχρονα, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν προκλήσεις και δουλειά που πρέπει να κάνουμε» τόνισε ο Βρετανός τεχνικός.

Η Τσέλσι έχει κερδίσει τους τελευταίους τέσσερις αγώνες της στο Champions League και ελπίζει να επεκτείνει το σερί κόντρα στην Ντόρτμουντ που έχει κερδίσει και τους πέντε αγώνες της στην Bundesliga μέσα στο 2023.

«Σίγουρα μετά το διάλειμμα του Μουντιάλ η Ντόρτμουντ είχε μια φανταστική πορεία. Είναι μια πραγματικά οργανωμένη ομάδα που επιτίθεται καλά, αμύνεται καλά και έχει καλούς παίκτες. Είναι η νοκ άουτ φάση του Champions League. Το αποκορύφωμα όσον αφορά τη διοργάνωση. Είναι ένα υπέροχο τεστ να παίζεις απέναντι σε έναν φανταστικό σύλλογο μπροστά σε 80.000 εδώ.

Όλοι ανυπομονούμε για τον αγώνα, όλοι καταλαβαίνουμε την πρόκληση που μας περιμένει, αλλά είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι γι’ αυτό».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ Μαντόνα ανέβασε στο Instagram την εικόνα για την ελληνική βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Βούλγαρος κρατούμενος πουλούσε αμερικάνικα μικροτσίπ για διαστημόπλοια στη Ρωσία