Εκείνη κρατά το κινητό, εκείνος τη φιλά στο μάγουλο και κλεφτά κοιτά την κάμερα. Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης στα καλύτερά τους!

Η Ημέρα των Ερωτευμένων σήμερα και η Δέσποινα Βανδή δεν θα μπορούσε να μην ανεβάσει μια φωτογραφία αφιερωμένη στον μεγάλο της έρωτα, τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Είναι μια φωτογραφία των δυο τους από ταξίδι τους στο εξωτερικό. Ίσως από το Λονδίνο, όπου βρέθηκε πριν από μερικές μέρες η τραγουδίστρια με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της, Μελίνας Νικολαΐδη, η οποία σπουδάζει στη βρετανική πρωτεύουσα.

«My love! Happy Valentines Day» έγραψε η Δέσποινα Βανδή κάτω από τη φωτογραφία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Μέσα σε λίγη ώρα, το post της ερωτευμένης Δέσποινας Βανδή μάζεψε περισσότερα από 27.000 likes, ένα εκ των οποίων ήταν αυτό της Μελίνας Νικολαΐδη, η οποία διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Δείτε την ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

//www.instagram.com/embed.js

Το περασμένο Σάββατο (11.02.2023) η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε εκφράσει για άλλη μια φορά δημόσια τον έρωτά της για τον σύντροφό της.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν παρών στο μαγαζί όπου εμφανίζεται, με τη Δέσποινα Βανδή να του λέει: «και να μην ήμουν ερωτευμένη, απόψε θα σε ερωτευόμουν».

To άρθρο Η Δέσποινα Βανδή ανέβασε στο Instagram φωτογραφία αφιερωμένη στον Βασίλη Μπισμπίκη για του Αγίου Βαλεντίνου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕλληνοτουρκικά: Η εκτίμηση του Χρήστου Ροζάκη για το πώς θα εξελιχθούν μετά τον σεισμό
Επόμενο άρθροΣτο μίτινγκ του Λιεβέν οι Τεντόγλου και Στεφανίδη