Ένοχο έκρινε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου χθες έναν Αλβανό υπήκοο, για απειλή, εξύβριση, αντίσταση κατά της Αρχής και απλή σωματική βλάβη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση επτά μηνών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

Ο αλλοδαπός κάθισε στο εδώλιο του κατηγορούμενου, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του αστυνομικός, για επεισόδιο που έγινε το 2020 στις Αχλαδιές Σκιάθου, εν μέσω καραντίνας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, κατά τη διάρκεια των μέτρων απαγόρευσης λόγω κορωνοϊού, έγινε καταγγελία ότι σε ξενοδοχείο σε ορεινή περιοχή στις Αχλαδιές Σκιάθου, εκτελούνται εργασίες.

Η Αστυνομία πήγε για έλεγχο και διαπίστωσε ότι τρεις εργάτες εκτελούσαν εργασίες. Εκείνη την ώρα εμφανίστηκε κι ο αλλοδαπός ο οποίος είπε στους αστυνομικούς ότι είναι ο επιστάτης – κηπουρός, ενώ κάποια στιγμή εμφανίστηκε και η σύζυγός του. Η Αστυνομία, ζήτησε τα διαβατήριά τους, επικράτησε στιγμιαία ένταση και οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον αλλοδαπό και τη σύζυγο να τους ακολουθήσουν στο τμήμα, όπου και επικράτησε ένταση.

Ο αστυνομικός μήνυσε τον αλλοδαπό και κρίθηκε ένοχος από το Δικαστήριο.

Προηγούμενο άρθροΚοντά σε συμφωνία για «διαζύγιο» με τον Άντριους
Επόμενο άρθροΒόλος: Πιάστηκε 60χρονος με χασίς