Βίντεο που τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας δείχνει τον δράστη της αιματηρής επίθεσης σε κεντρικό δρόμο του Γαζίου, στον δήμο Μαλεβιζίου της Κρήτης, να έχει ακινητοποιηθεί από τους αστυνομικούς στη μέση του δρόμου.

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι

Είναι η στιγμή αμέσως μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ του 35χρονου από τον ορεινό Μυλοπόταμο και των αστυνομικών που τον καταζητούσαν για εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις για ναρκωτικά και όπλα.

Ανδρες τις ΕΛ.ΑΣ. με πολιτικά έχουν ακινητοποιήσει τον 35χρονο στην άσφαλτο του κεντρικού δρόμου του Γαζίου ενώ καταφτάνουν ενισχύσεις, όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε το neakriti.gr.

Σοκαρισμένοι είναι οι περίοικοι από το πρωτόγνωρο περιστατικό της ανταλλαγής πυροβολισμών στη μέση του πιο πολυσύχναστου δρόμου του δήμου Μαλεβιζίου.

Οπλο, σφαίρες και ναρκωτικά

Οπλο και σφαίρες, τα οποία κατείχε χωρίς νόμιμη άδεια, αλλά και ποσότητα ναρκωτικών που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, είχε στην κατοχή του ο 35χρονος πιστολέρο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για ληστεία.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, σύμφωνα με την αστυνομία, δέχτηκαν πυροβολισμούς από τον 35χρονο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού και ενός πολίτη, και στη συνέχεια, όπως σημειώνεται, ανταπέδωσαν τα πυρά τραυματίζοντας τον δράστη της επίθεσης.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Σου εύχομαι μια καλή ζωή»
Επόμενο άρθροΠέθανε η ηθοποιός Ντενίζ Μπαλτσαβιά, η «γιαγιά της Ερατούς» από τους «Ψίθυρους Καρδιάς»