Την ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην εκδήλωση για την παρουσίαση της μελέτης επέκτασης και αναβάθμισης του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως ο πρωθυπουργός «εγκαινιάζει μακέτες και πανηγυρίζει».

«Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, ο κ. Μητσοτάκης κατεβαίνει με ταχύτητα φωτός τα σκαλιά του αυτο​εξευτελισμού του», αναφέρει η Κουμουνδούρου, προσθέτοντας πως «αντί για έργα, χωρίς ίχνος ντροπής, εγκαινιάζει μακέτες και πανηγυρίζει».

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει πως, αφού η «πρόχειρη εξαγγελία του» στις προγραμματικές δηλώσεις του 2019 για ενοποίηση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου με το Μετσόβιο Πολυτεχνείο «πήγε στράφι, σήμερα έκανε ‘εγκαίνια μακέτας’ της επέκτασης του Αρχαιολογικού Μουσείου, λέγοντας μάλιστα ότι ‘γίνεται πραγματικότητα ένα προσωπικό του όνειρο’».

«Από τους ‘μουσαμάδες’ στις μακέτες»

«Ο κ. Μητσοτάκης, που ακόμη και σήμερα κάνει σπέκουλα σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ για το Μετρό της Θεσσαλονίκης, ένα έργο που το παρέλαβε στο τελικό του στάδιο και κατάφερε με τους χειρισμούς του να καθυστερήσει την έναρξη λειτουργίας του από τα μέσα του 2020 στα τέλη του 2023», τονίζει η Κουμουνδούρου, «ο ίδιος σήμερα εγκαινιάζει με τυμπανοκρουσίες σχέδια επί χάρτου».

«Κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ, που παρέδιδε ολοκληρωμένα έργα, για ‘μουσαμάδες’, και ο ίδιος σήμερα εγκαινιάζει μακέτες», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣεισμός στην Τουρκία: Καταχειροκροτήθηκαν οι Έλληνες διασώστες στην Κωνσταντινούπολη
Επόμενο άρθροΠέθανε 78χρονη Βολιώτισσα