Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023, 11:36

Νικηφόρα ήταν η επιστροφή του Κάρλος Αλκαράθ στα κορτ. Ο νεαρός Ισπανός, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, έδειξε ότι ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό που τον κράτησε για περίπου 3,5 μήνες εκτός δράσης και προκρίθηκε στα προημιτελικά του διεθνούς τουρνουά, που διεξάγεται στο Μπουένος Άιρες.

Ο 19χρονος Αλκαράθ, χρειάσθηκε δύο ώρες για να επικρατήσει με 6-2, 4-6, 6-2 του Σέρβου, Λάζλο Τζέρε (Νο 57 στον κόσμο) και θ’ αντιμετωπίσει τον -επίσης Σέρβο- Ντούσαν Λάγιοβι (Νο 90), για μία θέση στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Υπό τις έντονες επευφημίες των χιλιάδων θεατών, που βρέθηκαν στο γήπεδο «Guillermo Vilas du Lawn Tennis», ο Αλκαράθ έδειξε μέρος των δυνατοτήτων του, συνεχίζοντας την προσπάθεια για την κατάκτηση του τουρνουά.

«Περίμενα την αγάπη του κόσμου, αλλά όχι τόσο πολύ. Ειλικρινά, αισθάνθηκα σαν στο σπίτι μου. Για το πρώτο μου παιχνίδι στην χρονιά, ήταν ένας πολύ καλός αγώνας, αλλά μακριά από το συνηθισμένο επίπεδο μου», σχολίασε λίγο μετά το τέλος του ματς, ο νεαρός πρωταθλητής.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023, 11:37

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤην πίτα του έκοψε το 3ο Γυμνάσιο Βόλου
Επόμενο άρθροΑδωνις Γεωργιάδης: Βαριά πρόστιμα σε 4 σουπερμάρκετ για τις τιμές στα προϊόντα