Σε λίγους μήνες αναμένεται να βγει στις αίθουσες η νέα ταινία εμπνευσμένη από την ταινία «Η Μικρή Γοργόνα», το αγαπημένο μιούζικαλ κινούμενων σχεδίων της Disney. Μάλιστα, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ.

Στην ταινία που σκηνοθετεί ο Ρομπ Μάρσαλ (Rob Marshall) και το σενάριο υπογράφουν οι Τζέιν Γκόλντμαν (Jane Goldman) και Ντέιβιντ Μαγκί (David Magee) η γοργόνα Άριελ, η μικρή κόρη του βασιλιά Τρίτωνα, ερωτεύεται έναν πρίγκιπα της ξηράς κάτω από το βλέμμα της κακιάς μάγισσας Ούρσουλα.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια και ηθοποιός Χάλι Μπέιλι (Halle Bailey) πρωταγωνιστεί μαζί με τον Τζόνα Χάουερ-Κινγκ (Jonah Hauer-King) ο οποίος υποδύεται τον πρίγκηπα Έρικ.

Η Disney ανακοίνωσε πρώτη φορά την Μπέιλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο της ‘Αριελ τον Ιούλιο του 2019. Σύμφωνα με το Variety το τραγούδι της στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2022, αν και ακούστηκε μόνο 15 δευτερόλεπτα αγαπήθηκε πολύ.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Χαβιέ Μπαρδέμ (Javier Bardem), Τζέικομπ Τρέμπλεϊ (Jacob Tremblay) και Ντέιβιντ Ντιγκς (Daveed Diggs). Στον ρόλο της μάγισσας η Μελίσα ΜακΚάρθι (Melissa McCarth).

Η «Μικρή Γοργόνα» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 26 Μαΐου.

To άρθρο «Η μικρή γοργόνα» γίνεται ταινία με την Halle Bailey και τον Javier Bardem – Δείτε το τρέιλερ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚαβάλα: 55χρονος βοσκός καταπλακώθηκε από δέντρο που επιχείρησε να κόψει
Επόμενο άρθροΠρώτη συνάντηση με τον πατέρα του Μέσι για την επέκταση του συμβολαίου