Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή έως και την Παρασκευή 17/2 το μεσημέρι στη Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου.

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων, υλοποιούν πρόγραμμα εξετάσεων ψηφιακής μαστογραφίας για όσες κατοίκους της πόλης επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πλαίσιο των δράσεων για την πρόληψη και την προαγωγή της Υγείας.

Η πρώτη εξέταση του 2023 είναι προγραμματισμένη για τις 24 Φεβρουαρίου στις 9.00 το πρωί στο Κέντρο Μαστού (Τίρυνθος 2, Άνω Πατήσια). Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή έως και την Παρασκευή 17/2 το μεσημέρι με ένα τηλέφωνο στη Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου: στα Δημοτικά Ιατρεία 2132000196 ή στο ΚΕΠ Υγείας 2102724045 (εσωτ. 8).

Μάλιστα, φέτος είναι εξ αρχής προγραμματισμένες όλες οι διαθέσιμες ημερομηνίες της δράσης μέσα στη χρονιά, ώστε οι κάτοικοι της πόλης να επιλέγουν ποια τους εξυπηρετεί περισσότερο και να δηλώνουν εκ των προτέρων συμμετοχή.

Οι εξετάσεις αφορούν γυναίκες από 40 έως 69 ετών, οι οποίες δεν έχουν νοσήσει ή νοσούν από CA μαστού ενώ πρέπει να έχει περάσει ένα έτος από την τελευταία τους μαστογραφία. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το πρόγραμμα ψηφιακής μαστογραφίας υλοποιείται με την συνδρομή του Συλλόγου Φίλων του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτηρίζει το αίτημα για τη δημιουργία παιδικού-βρεφονηπιακού σταθμού στην Αργαλαστή ο Αλ.Μεϊκόπουλος
Επόμενο άρθροWorkshop Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου στο Βόλο