Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η σημερινή ευθυγράμμιση Ήλιου – Κρόνου στον ηλιακό 10ο οίκο σου είναι μια υπενθύμιση των ευθυνών και των στόχων σου. Αναγνωρίζεις ότι είναι αναγκαίο να εργαστείς πιο σκληρά για να βελτιώσεις την επαγγελματική σου κατάσταση.

Οπότε η απόδοσή σου και τα επιτεύγματά σου είναι το επίκεντρο. Μπορεί να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και ως αποτέλεσμα να νιώσεις την απώλεια της ελευθερίας σου. Βλέπεις όμως ξεκάθαρα την πραγματικότητα μιας κατάστασης κι αυτό είναι θετικό.

Δίδυμοι: Ο Ήλιος και ο Κρόνος συναντιούνται στον ηλιακό 9ο οίκο σου σήμερα και νιώθεις έντονα την ανάγκη να αξιοποιήσεις παραγωγικά τον χρόνο σου. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ενισχύσεις τις πρακτικές σου δεξιότητες. Σοβαρές συζητήσεις είναι πιθανές.

Αν νιώθεις ότι χάνεται ο ενθουσιασμός σου, προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους, να επιβραδύνεις τα πράγματα και να αξιολογήσεις την κατάσταση πιο ρεαλιστικά. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος.

Καρκίνος: Η σημερινή ευθυγράμμιση Ήλιου – Κρόνου μπορεί να ρίξει φως σε προβληματικές περιοχές, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με μια κοντινή σου σχέση ή ένα οικονομικό θέμα.

Μόλις ξεπεράσεις το έντονο στάδιο των συνειδητοποιήσεων, είσαι σε θέση να αποδεχτείς ή να απορρίψεις την πραγματοποίηση ενός έργου ή την εξέλιξη μιας σχέσης. Δώσε όμως λίγο χρόνο γιατί δεν έχεις ακόμη ολοκληρωμένη άποψη για την κατάσταση. Τα σαφή όρια τώρα είναι απαραίτητα.

Λέων: Ο κυβερνήτης σου Ήλιος συναντιέται με τον Κρόνο σήμερα στον τομέα της συνεργασίας σου. Με αυτήν τη διέλευση μπορεί να νιώσεις το βάρος μια στενής σχέσης αυτήν τη βδομάδα. Εάν οι άλλοι απαιτούν πάρα πολλά από σένα, ίσως χρειαστεί να βάλεις κάποια όρια.

Είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις έναν απολογισμό των δεσμεύσεων σου απέναντι στους άλλους. Υπάρχει περίπτωση να νιώσεις και μια μικρή απογοήτευση, αν δεν έχεις κάποιον που μπορείς να πεις ειλικρινά το πως νιώθεις. Βλέπεις τα δυνατά σημεία, αλλά και τις αδυναμίες των ανθρώπων γύρω σου και αυτό κάνει πιο εύκολες τις αποφάσεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜόνο σε δερματολόγο ή πλαστικό οι ενέσιμες θεραπείες ομορφιάς
Επόμενο άρθροΝορβηγία: Η αύξηση της φορολογίας φέρνει σύγκρουση με τους παραγωγούς σολομού