Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε για 6η χρονιά από το 1ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Ν. Ιωνίας και το 1ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας – Πειραματικό.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση:

”Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη των Διευθύνσεων, των Συλλόγων Διδασκόντων και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων, σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Γ. Ν. Βόλου και το Σύλλογο Θαλασσαιμίας Ν. Μαγνησίας (πρώην Σύλλογος Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία).
Η Πρόεδρος κ. Δέσποινα Λουκάκη και τα μέλη του Δ.Σ., επιθυμούν να εκφράσουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, καθηγητές, γονείς και τους απόφοιτους των σχολείων, που προσήλθαν και συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή.
Επίσης, εκφράζουν τις ειλικρινείς τους ευχαριστίες στη Διευθύντρια του 1ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ν. Ιωνίας κ. Βάσσα Παρασκευά και τη Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας-Πειραματικό κ. Ελένη Χατζηδημητρίου, για την πρωτοβουλία να διοργανώσουν εθελοντική αιμοδοσία για 6η φορά στο σχολικό συγκρότημα.
Τέλος, ευχαριστούν θερμά την κ. Παπαϊωάννου Παρασκευή –Αιματολόγο και το νοσηλευτικό προσωπικό της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Βόλου, που συνόδευσαν την κινητή μονάδα, για την άριστη συνεργασία.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να απευθυνθεί σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες αλλά και όλους τους φορείς που διοργανώνουν εθελοντικές αιμοδοσίες και στηρίζουν έμπρακτα και ανιδιοτελώς τον πάσχοντα συνάνθρωπο. Η προσφορά αίματος είναι προσφορά ζωής και ένδειξη έμπρακτης αλληλεγγύης και αγάπης”.

Προηγούμενο άρθροΗ Τζούντι Ντεντς δεν μπορεί πλέον να διαβάζει τις ατάκες της – «Πρέπει να βρω μηχάνημα να μου τις μαθαίνει»
Επόμενο άρθροΝτέρμπι δικεφάλων την Κυριακή στην Τούμπα, ανοίγει η αυλαία το Σάββατο με δύο ματς