Με την παρουσία του Αντιπροέδρου της ΟΝΝΕΔ Παναγιώτη Λεμπέση, έγινε το βράδυ της Παρασκευής, η τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας στο Βόλο.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας Απόστολος Κουταρέλος εξέφρασε την αισιοδοξία του για αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις προσεχείς εκλογές, ενώ κάλεσε τους νέους να ψηφίσουν.

Η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, δήλωσε ότι η νέα γενιά πρέπει να είναι πολιτικοποιημένη και τόνισε ότι, η παράταξη πολιτεύεται όχι με σύγκρουση αλλά με σύγκριση.

Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Αρμόδιος για την Κρατική Αρωγή και την Αποκατάσταση από Φυσικές Καταστροφές, Χρήστος Τριαντόπουλος, δήλωσε ότι η νεολαία της παράταξης  έχει δυναμική παρουσία μέσα στην κοινωνία με δράσεις και πρωτοβουλίες για τους πολίτες.

Ο Βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος τόνισε ότι η παράταξή πάντα έδινε τις εκλογικές μάχες με την ΟΝΝΕΔ στην πρώτη γραμμή.

Τέλος, ο Βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Κωνσταντίνος Μαραβέγιας ανέφερε ότι, η ΝΔ είναι έτοιμη να δώσει τη δύσκολη εκλογική μάχη η οποία θα πρέπει να κερδηθεί από την πρώτη Κυριακή και να δείξει τον ξεκάθαρο τρόπο που θέλει να πορευτεί η αυτοδύναμη ελλάδα.

E722A3F1 6B72 4F8C 981F A071D3F8B4D6

419478CA 8EEE 4C60 B6E6 B4E0E0329726

Προηγούμενο άρθροΕκλογές 2023: «Κλείδωσε» η ημερομηνία – Πότε θα γίνουν
Επόμενο άρθροΠαντελής Παντελίδης: Το μήνυμα της Μίνας Αρναούτη για τα επτά χρόνια από τον θάνατό του