Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023, 16:01

Ο Παναθηναϊκός μετρά αντίστροφα για τον πρώτο αγώνα του στο final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς στις 19:15 αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου, στο κλειστό γυμναστήριο «Δύο Αοράκια», του Ηρακλείου, στον τέταρτο και τελευταίο χρονικά προημιτελικό.

Κι ενώ ο Ματ Τόμας είχε δηλωθεί πριν μία εβδομάδα στην Basket League στη θέση του Νέιτ Ουόλτερς, με στόχο ν’ αγωνιστεί και στην καταληκτική φάση του Κυπέλλου, εν τέλει ο Ντέγιαν Ράντονιτς αποφάσισε να έχει μαζί του στην Κρήτη τον Ουόλτερς αντί του Τόμας.

Εξάλλου, ο Τόμας, στο ντεμπούτο του στην Basket League, κόντρα στον Προμηθέα Πατρών την περασμένη Δευτέρα (13/2), δέχτηκε αγκωνιά στο κεφάλι και έχασε τις επόμενες προπονήσεις.

Χθες, ο Τόμας έβγαλε μόνο ένα μέρος του προγράμματος της προπόνησης, με το τεχνικό τιμ των «πρασίνων» να θεωρεί πως ο Ουόλτερς μπορεί να βοηθήσει περισσότερο τον Παναθηναϊκό στην προσπάθεια κατάκτησης του 21ου τίτλου του στο Κύπελλο Ελλάδας.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023, 16:14

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: «Την άφησαν να πεθάνει επειδή ήταν μαύρη» – Ξεσπά η μητέρα του 2,5 ετών παιδιού που πέθανε στο βρεφοκομείο
Επόμενο άρθροΒρετανία: Οι πολίτες περιορίζουν τις αγορές τροφίμων λόγω του υψηλού πληθωρισμού