Ενας 27χρονος από την Αθήνα, εξαπάτησε εργαζόμενη επιχείρησης στο Βόλο, με δήθεν λάθος κατάθεση και της πήρε 1530 €. Ο νεαρός καταδικάστηκε την Παρασκευή ερήμην, για απάτη, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, μετατρέψιμη προς 10 € ημερησίως.
Η απάτη έγινε το Μάιο του 2019, όταν ο κατηγορούμενος επικοινώνησε τηλεφωνικά με εταιρεία εμπορίας ειδών υγιεινής, λέγοντας πως θέλει να παραγγείλει πλακάκια. Το κόστος του εμπορεύματος ήταν 170 €. Ο 27χρονος ζήτησε τραπεζικό λογαριασμό από την υπάλληλο της επιχείρησης για να καταθέσει, υποτίθεται, τα χρήματα. Εκείνη του έδωσε το λογαριασμό κι αργότερα ο άνδρας επικοινώνησε πάλι με την υπάλληλο λέγοντάς της πως κατά……..λάθος, αντί για 170 € έκανε κατάθεση 1.700 €.
Επικαλέστηκε ψευδώς απόλυτη ανάγκη να του επιστραφεί η διαφορά των 1.530 €, γιατί όπως είπε, τα χρειαζόταν για ν’ αγοράσει φάρμακα. Τελικά έπεισε τη νεαρή γυναίκα η οποία του κατέθεσε το χρηματικό ποσό και στη συνέχεια κατάλαβε την απάτη, οπότε ειδοποίησε την Αστυνομία υποβάλοντας μήνυση και στο πλαίσιο της προκαταρκτικής που διενεργήθηκε από την Εισαγγελία ταυτοποιήθηκε ως κάτοχος του λογαριασμού ο 27χρονος.

Προηγούμενο άρθροΠατέλης για Αρβανίτη: Ως μέλος κοινότητας που έχει υποστεί ρητορική μίσους, ζητώ τη διαγραφή του
Επόμενο άρθροΚαρκίνος: Η μεσογειακή διατροφή βοηθά στη θεραπεία του μελανώματος