Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή ο Μίλτος Μακρίδης, εκφράζοντας – μεταξύ άλλων – την εκτίμηση του για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Ελένη Μενεγάκη. Σχετικά με το περίφημο reality Bar, στο οποίο ήταν ο παρουσιαστής, δήλωσε πως είναι το μοναδικό reality που οι τηλεθεατές γελούσαν όταν το έβλεπαν. 

Ο Μίλτος Μακρίδης αποκάλυψε πως στην ελληνική τηλεόραση ξεχωρίζει τον Φώτη Σεργουλόπουλο καθώς «είναι η ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Φώτης ειδικά σε εκείνη την 20ετία με την Μαρία Μπακοδήμου πιστεύω πως έχουν κάνει την πιο ζηλευτή καριέρα». Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε όμως και στην Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας ότι θα «όλες οι γυναίκες θα έπρεπε να διδάσκονται στο πανεπιστήμιο δύο χρόνια Ελένη Μενεγάκη» καθώς « ο τρόπος που διαχειρίζεται την επικοινωνία στη δουλειά της νομίζω είναι μοναδικός». 

Από τη νεότερη γενιά παρουσιαστών ξεχωρίζει τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Γιώργο Λιανό, για τον οποίο είπε πως έχει φυσική ευγένεια, ήθος, δεν αντιγράφει και έχει αποδείξει πόσο καλός είναι.

Σχετικά με το περίφημο reality Bar, στο οποίο ήταν ο παρουσιαστής, δήλωσε πως είναι το μοναδικό reality που οι τηλεθεατές γελούσαν όταν το έβλεπαν, ενώ είπε ως θα μπορούσε να δει τον εαυτό του να παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι. «Για να με έχετε δει τόσο λίγο στην τηλεόραση αντιλαμβάνεστε ότι δεν μου δόθηκαν οι ευκαιρίες που θα έπρεπε», δήλωσε.

Από την τηλεόραση του λείπει η Ντορέτα Παπαδημητρίου, για την οποία είπε ότι έχει δυνατότητες και ότι είναι ταλαντούχα.

O Μίλτος Μακρίδης ασχολείται με τα podcasts και μάλιστα ανακοίνωσε τη νέα σειρά podcast με τίτλο «Hack You», το οποίο θα παρουσιαστεί από την πλατφόρμα pod.gr.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από MEGA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣαλαμίνα: 30χρονος ναύτης βρέθηκε απαγχονισμένος σε καμπίνα φορτηγού πλοίου
Επόμενο άρθροΝίκος Δένδιας: Η αλλαγή τόνου εκ μέρους της Τουρκίας είναι ευπρόσδεκτη