Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδό του ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας με 2-0 του Βόλου χάρη σε γκολ των Δημήτρη Κουρμπέλη (59’) και Αντρατζ Σπόραρ (69’).

Ο Παναθηνα’ι’κός, πολύ επιθετικός, είχε 28 τελικές προσπάθειες για γκολ και πίεσε ασφυκτικά το Βόλο από το πρώτο λεπτό στο οποίο, ο Χουάνκαρ βρήκε ωραία τον Μαντσίνι που έβγαλε τη σέντρα αλλά η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Εσκοβάλ, το οποίο κρίθηκε ως ακούσιο από τον διαιτητή Φωτιά, δίχως να υπάρξει παρέμβαση από τον VAR, Σιδηρόπουλο.

Στο 8’, ο Κουρμπέλης με ωραία μπαλιά έβγαλε τον Ιωαννίδη τετ α τετ με τον Κλέιμαν, αλλά ο επιθετικός του τριφυλλιού έστειλε τη μπάλα άουτ.

 

Στο 28’, πάλι ο Κλέιμαν έδιωξε σε κόρνερ σουτ του Μαντσίνι, ενώ στο 31’ δυνατό σουτ του Ιωαννίδη έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ δίπλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 40’ ο Χουάνκαρ έδωσε στον Μαντσίνι που βρήκε με σέντρα τον Παλάσιος στο ύψος της μικρής περιοχής, ο Αργεντινός έπεσε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Σι, αλλά ο διαιτητής Φωτιάς δεν υπέδειξε παράβαση, ούτε υπήρξε παρέμβαση από τον Σιδηρόπουλο στο VAR.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50’, ο Σι αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Παλάσιος, ο οποίος, ένα λεπτό αργότερα έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με δυνατό σουτ. Ηταν το δεύτερο δοκάρι του ίδιου ποδοσφαιριστή στο παιχνίδι.

Στο 59’, μετά από φάση διαρκείας και ”σύγχυση” στην περιοχή του Βόλου, ο Παλάσιος βρήκε τον Κουρμπέλη στη μικρή περιοχή κι αυτός από πολύ κοντά άνοιξε το σκορ για τους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός στο 67’ κέρδισε πέναλτι όταν ο Παλάσιος ανατράπηκε από τον Σιέλη. Ο Σπόραρ το εκτέλεσε εύστοχα κι έγραψε το 2-0 για τους πράσινους, που ήταν το τελικό σκορ.

Ο Βόλος εντελώς ανύπαρκτος επιθετικά, γλίτωσε από ήττα με πολύ μεγαλύτερο σκορ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης (64’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ (86’ Πούχατς), Πέρεθ, Κουρμπέλης (75’ Τσέριν), Παλάσιος, Μπερνάρ, Μαντσίνι (76’ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (63’ Σπόραρ).

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Αλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι, Λούνα, Γκάκι (87’ Μεθκίδα), Τσιρίνος, Καρτάλης (46’ Οζέγκοβιτς), Πιρές (62’ Κάτσε), Κούτσιας (72’ Τσοκάνης).

 

Προηγούμενο άρθροΗ Μίλαν πέρασε νικηφόρα (1-0) από την έδρα της Μόντσα
Επόμενο άρθροΒράβευση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη από τον ΣΕΓΑΣ