Εκατοντάδες φαν του Sin Boy είναι ανάστατοι εδώ και μέρες, καθώς κυκλοφόρησαν αναρτήσεις σε διάφορα προφίλ στο Instagram, σύμφωνα με τις οποίες, ο τράπερ έχει πεθάνει. Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο των social media ένα video που δείχνει τον γνωστό τράπερ στο Παρίσι. 

Όλα άρχισαν πριν από μερικές ημέρες, όταν κυκλοφόρησε στα social media μια φωτογραφία με τον Sin Boy μέσα σε ασθενοφόρο και ένα δημοσίευμα που υποστήριζε πως ο τράπερ πέθανε σε νοσοκομείο του Κοσόβου. «Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα. #sination» ανέφερε η σελίδα του τράπερ στο Instagram.

Βέβαια δεν ήταν λίγοι εκείνοι στα social media που το θεώρησαν τρολ ή διαφημιστικό τρικ για την επόμενη μουσική δουλειά του.

Εδώ και λίγες ώρες όμως  κυκλοφορεί στο Tik Tok ένα βίντεο που δείχνει τον Sin Boy στο Παρίσι… ζωντανό. «Συλλυπητήρια σε μπαγάσα» γράφει με μία δόση ειρωνείας ο χρήστης που το δημοσίευσε.

Αν και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν το βίντεο είναι παλαιότερο, το σίγουρο είναι ότι έχει γίνει viral με χιλιάδες προβολές και… σχόλια.

Δείτε το βίντεο που δείχνει τον Sin Boy στο Παρίσι:

@kyriakosgiannakidis #sinboy #dead #rip #flyhigh ♬ πρωτότυπος ήχος – aestormz

https://www.tiktok.com/embed.js

To άρθρο Sin Boy: Πανικός στα social media με νέο βίντεο που δείχνει τον τράπερ στο Παρίσι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓΕΕΘΑ: Καρέ καρέ από την άσκηση της φρεγάτας «ΣΑΛΑΜΙΣ»
Επόμενο άρθροΕπίσημη πρόταση και από τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ