Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023, 22:26

Μετά τη νίκη (81-65) του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού και την πρόκρισή του στον τελικό Κυπέλλου ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην πολύ καλή άμυνα της τρίτης περιόδου, τονίζοντας ότι στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του επιβλήθηκε «ψυχολογικά και πνευματικά» του αιώνιου αντιπάλου της.

Aναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, ευχαριστούμε και τον κόσμο για τη στήριξη. Αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα, έχει πολύ λίγο χρόνο να προετοιμαστείς, αφού ουσιαστικά είχαμε ετοιμαστεί για το πρώτο παιχνίδι μόνο.

Ήμασταν με το άγχος του φαβορί, με το πρέπει στην πλάτη μας και γι’ αυτό ήμασταν βιαστικοί στο πρώτο ημίχρονο.

Δεν εκτελούσαμε καλά στην επίθεση, χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και γίναμε πιο διστακτικοί στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο αναζητήσαμε τον αδύναμο κρίκο στην άμυνα του Παναθηναϊκού, η άμυνά μας έγινε πολύ καλύτερη και ο Παναθηναϊκός δεν είχε απάντηση.

Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα μεγάλος αντίπαλος, πάντα τον υπολογίζεις, αλλά έπρεπε να του επιβληθούμε ψυχολογικά και πνευματικά. Αυτό κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο που τρέξαμε και ένα μεγάλο σερί. Εμείς πρέπει να δείξουμε αύριο την ίδια σοβαρότητα που έχουμε όλη τη χρονιά».

 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023, 22:34

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜατίνα Παγώνη: Οι οδηγίες στους πολίτες για το καρναβάλι
Επόμενο άρθροΠεριφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: 120 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία