Εκατοντάδες φαν του Sin Boy είναι ανάστατοι εδώ και μέρες, καθώς κυκλοφόρησαν αναρτήσεις σε διάφορα προφίλ στο Instagram, σύμφωνα με τις οποίες, ο τράπερ έχει πεθάνει. Στενός συνεργάτης του βάζει τέλος στο θρίλερ σχετικά με τον θάνατό του, μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου». 

Όλα άρχισαν πριν από μερικές ημέρες, όταν κυκλοφόρησε στα social media μια φωτογραφία με τον Sin Boy μέσα σε ασθενοφόρο και ένα δημοσίευμα που υποστήριζε πως ο τράπερ πέθανε σε νοσοκομείο του Κοσόβου. «Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα. #sination» ανέφερε η σελίδα του τράπερ στο Instagram. 

Βέβαια δεν ήταν λίγοι εκείνοι στα social media που θεωρούν ότι ο τράπερ τους τρολάρει ή απλά είναι ένα διαφημιστικό τρικ για την επόμενη μουσική δουλειά του.

To άρθρο Sin Boy: «Είναι ζωντανός» λέει στενός συνεργάτης του τράπερ και βάζει τέλος στις φήμες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣεπόλια: Προκαλεί ακόμη και σήμερα ο Ηλίας Μίχος – Οι δηλώσεις της δικηγόρου του για την 12χρονη που σοκάρουν
Επόμενο άρθροΟ Μέσι λύτρωσε την Παρί Σεν Ζερμέν στις καθυστερήσεις!