Η Μέγκαν Φοξ άνοιξε ξανά τον λογαριασμό της στο Instagram και έχει μόνο μία ανάρτηση, αυτή που ξεκαθαρίζει αν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση με της με τον ράπερ Machine Gun Kelly, απαντώντας έτσι στις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν.

Αρκετά δημοσιεύματα κυκλοφόρησαν τον τελευταίο καιρό που ανέφεραν ότι η Μέγκαν Φοξ χώρισε τον Machine Gun Kelly, με τον οποίο έχουν αρραβωνιαστεί, λόγω ενός τρίτου προσώπου. Μάλιστα, κάποιοι έγραψαν ότι η «πέτρα του σκανδάλου» είναι η Σόφι, η κιθαρίστρια του συγκροτήματος του ράπερ.

Γι’ αυτό και η Μέγκαν Φοξ έκλεισε τον λογαριασμό της στο Instagram ώστε να μην δίνει… τροφή για περαιτέρω σχόλια, αφού έψαχναν αν ακολουθεί τον Machine Gun Kelly αλλά και τις αναρτήσεις της, μήπως αναφερθεί σε αυτόν με… σπόντες.

Ωστόσο, η Μέγκαν Φοξ άνοιξε ξανά τον λογαριασμό της, αφήνοντας να φαίνεται μόνο μία ανάρτηση ενώ έχει απενεργοποιήσει και τα σχόλια. Σε αυτή, ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρξε κανένα τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον Machine Gun Kelly.

Η ανάρτηση της Μέγκαν Φοξ:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

//www.instagram.com/embed.js

«Δεν υπήρξε καμία ανάμειξη, κανενός είδους από τρίτα πρόσωπα σε αυτή τη σχέση. Αυτή περιλαμβάνει αλλά δεν περιορίζεται μόνο σε… πραγματικούς ανθρώπους, αλλά και προσωπικά μηνύματα, ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης ή δαίμονες.

Ενώ μισώ να σας κλέβω τη χαρά από το να δημοσιεύεται τυχαίες αβάσιμες ειδήσεις που θα είχαν γραφτεί με μεγαλύτερη ακρίβεια από το ChatGPT, πρέπει να αφήσετε αυτή την ιστορία να πεθάνει και να αφήσετε όλους αυτούς τους αθώους ανθρώπους ήσυχους τώρα», αναφέρει η Μέγκαν Φοξ στην ανάρτησή της.

To άρθρο Η Μέγκαν Φοξ ξεκαθαρίζει για τον Machine Gun Kelly και το φημολογούμενο τρίτο πρόσωπο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤραυματισμός ποδηλάτη σε τροχαίο ατύχημα στη Λάρισα
Επόμενο άρθροΆπαντες παρόντες στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής