Αύριο Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της 28χρονης, που βρέθηκε χθες νεκρή με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της σε γκρεμό κοντά σε επαρχιακό δρόμο που οδηγούσε στο γήπεδο του Τυχερού Έβρου.

Ειδικότερα η τελετή θα γίνει αύριο, Τετάρτη (22/2) στις 15:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στο Τυχερό Έβρου.

Η υπόθεση έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά καθώς αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για αυτοκτονία, οι δικοί της άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η δραστήρια γυναίκα -την οποία πολλοί χαρακτήριζαν «Βασίλισσα του Καρναβαλιού του Τυχερού», λόγω της ενασχόλησής της με την κατασκευή αρμάτων και στολών- έβαλε τέλος στη ζωή της με αυτόν τον τρόπο.

Όλοι μιλούν για ένα γελαστό κορίτσι που είχε όνειρα για τη ζωή της, ήθελε να κάνει ταξίδια και είχε παντού φίλους. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έβαλε μόνη της τέλος στη ζωή της και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο.

Η 28χρονη το απόγευμα που εξαφανίστηκε είχε μιλήσει με την κολλητή της φίλη και είχαν πει ότι θα πήγαιναν να δουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Την έψαχναν όλο το βράδυ

«Μιλήσαμε και της είπα να πάμε να δούμε τον αγώνα. Μου είπε ότι είχε ωραία μέρα μήπως να πηγαίναμε κάπου για καφέ, αλλά εγώ της είπα να πάμε στον αγώνα και συμφώνησε. Πήγα στο γήπεδο και εκείνη άργησε, αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί το συνήθιζε», είπε η κολλητή της άτυχης κοπέλας μιλώντας στο Star.

Της έστειλε μάλιστα μετά από αρκετή ώρα ένα μήνυμα στο κινητό να τη ρωτήσει πού είναι, αλλά δεν πήρε απάντηση. Τελικά η 28χρονη δεν πήγε ποτέ στον αγώνα, αλλά η φίλη της δεν ανησύχησε, καθώς πίστεψε ότι κάτι της έτυχε και θα μιλούσαν αργότερα για να συνεννοηθούν να βρεθούν το βράδυ.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑγρότες: Αποχωρούν από τα μπλόκα της Καρδίτσας
Επόμενο άρθροΆντονι Μπλίνκεν: Ευχαρίστησε τα μέλη της ΕΜΑΚ και του ΕΚΑΒ για τη συμβολή τους στην Τουρκία