Μέσω υπομνήματος θα δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες περί ασέλγειας σε βάρος δύο αγοριών 19 και 15 ετών, ο πατέρας Αντώνιος την ερχόμενη Πέμπτη. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, στο υπόμνημα 90 σελίδων ο πατέρας Αντώνιος επικαλείται στοιχεία που είτε διαψεύδουν τους ισχυρισμούς των δύο αγοριών είτε αποδίδουν στις καταγγελίες τους ιδιοτελή […]

Μέσω υπομνήματος θα δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες περί ασέλγειας σε βάρος δύο αγοριών 19 και 15 ετών, ο πατέρας Αντώνιος την ερχόμενη Πέμπτη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, στο υπόμνημα 90 σελίδων ο πατέρας Αντώνιος επικαλείται στοιχεία που είτε διαψεύδουν τους ισχυρισμούς των δύο αγοριών είτε αποδίδουν στις καταγγελίες τους ιδιοτελή κίνητρα.

Απειλές και επιθέσεις

Στο μεταξύ «διαστάσεις θρίλερ» προσδίδουν στην υπόθεση οι αναφορές για ξυλοδαρμούς και απειλές σε βάρος σημαντικών μαρτύρων.

Όπως είχε γίνει γνωστό το βράδυ της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου, 16χρονος φιλοξενούμενος στη δομή κατήγγειλε πως δέχτηκε επίθεση από δύο άτομα που τον χτύπησαν και τον ρώτησαν αν  είναι με την πλευρά πατέρα.

Σμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, στις αρχές Φεβρουαρίου ένας πρώην φιλοξενούμενος της «Κιβωτού του Κόσμου» προσπάθησε να συναντήσει τον 15χρονο που έχει καταγγείλει τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια πιθανόν για να του ασκήσει πίεση και να τον υποχρεώσει να αλλάξει την κατάθεσή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣύλλογος Καταστηματαρχών Επιπλοποιών και Συναφών Επαγγελμάτων Μαγνησίας-Συγχαρητήρια για τις εκλογές
Επόμενο άρθροΔημοσκόπηση: Έξι στους δέκα θέλουν δεύτερες εκλογές – Το προφίλ των αναποφάσιστων