Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Με τη σημερινή ευθυγράμμιση Σελήνης – Ποσειδώνα στον ηλιακό 11ο οίκο σου είναι η στιγμή να έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματα σου για τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σου. Ελκύεσαι από δραστηριότητες που αναζωογονούν το πνεύμα σου και συνδέσεις που σε εμπνέουν.

Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ουρανό μπορεί να δοθεί έμφαση σε ειδήσεις, ιδέες, επικοινωνίες και αναλαμπές διορατικότητας. Ζητήματα που αφορούν στην καριέρα, τις επιχειρήσεις, τις αλληλεπιδράσεις με τους κατέχοντες την εξουσίας, τη φήμη και την πορεία της ζωής σου μπορεί να είναι συναρπαστικά, αλλά υπόκεινται σε πίεση και βιασύνη.

Δίδυμοι: Η συνάντηση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον ηλιακό 10ο οίκο σου μπορεί να σε κρατήσει σε εγρήγορση. Ίσως θελήσεις να προσθέσεις λίγη περισσότερη φαντασία στη δουλειά ή στα καθήκοντα σου. Ενώ είσαι πιο προσανατολισμένη στους στόχους σου απ’ ότι συνήθως, χρειάζεσαι μια απόδραση από τις ανιαρές ρουτίνες.

Το σημερινό τετράγωνο Ερμή – Ουρανού μπορεί ωστόσο να φέρει έντονη ψυχική ενέργεια. Αναρωτήσου εάν η βιασύνη έχει νόημα, καθώς μερικές φορές μπορεί να νιώθεις πίεση. Ένας κανονικός ρυθμός θα λειτουργήσει εξίσου καλά -αν όχι καλύτερα.

Καρκίνος: Μπορεί να νιώσεις έμπνευση, να φιλοδοξείς και να φτάσεις σε νέα ύψη σήμερα, με τη συνάντηση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον ηλιακό 9ο οίκο σου.

Ωστόσο με ένα τετράγωνο Ερμή – Ουρανού μια μη αναγνωρισμένη επιθυμία για αλλαγή, μπορεί να προκαλέσει ένα σχόλιο που εκπλήσσει ή διαταράσσει. Επιθυμείς μια βαθιά, σοβαρή συζήτηση, αλλά οι άλλοι απλά δεν ενδιαφέρονται αυτήν τη στιγμή.

Λέων: Η διαίσθηση σου είναι ισχυρή σήμερα. Μια δημιουργική προσέγγιση στα προβλήματα μπορεί να οδηγήσει σε ασυνήθιστες λύσεις. Ένα τετράγωνο Ερμή – Ουρανού μπορεί ωστόσο να προκαλέσει κάποιο ψυχικό στρες.

Σίγουρα μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να απαλλαγείς από την άκαμπτη σκέψη, αλλά δεν είναι ιδανική ενέργεια για σταθερή πρόοδο. Ακόμα κι αν κάτι που επικοινωνείς σήμερα ενοχλεί, καλό είναι να αποφύγεις τις γρήγορες αντιδράσεις, καθώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να συνδεθείς με τα συναισθήματα σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜύκονος: Ο καβγάς που οδήγησε στην δολοφονία του 34χρονου – Τι υποστήριξε ο δράστης
Επόμενο άρθροΠέθανε ο θρυλικός εμποδιστής Γκρεγκ Φόστερ