Άγνωστος κρέμασε ένα σκυλάκι στα κάγκελα γέφυρας, με αποτέλεσμα το ζώο να βρει μαρτυρικό θάνατο.

Ένα αδιανόητο θέαμα αντίκρισαν οι κάτοικοι των Κρεστένων Ηλείας, όταν εντόπισαν ένα κρεμασμένο σκύλο στα κάγκελα μιας γέφυρας.

Το περιστατικό έγινε τη Δευτέρα έξω από το χωριό Αρβανίτη, με τις φιλοζωικές οργανώσεις να κάνουν γνωστό το συμβάν μέσω των social media.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο ζωντανό εντοπίστηκε από νεαρό κάτοικο του χωριού, ο οποίος ζήτησε βοήθεια για να το σώσει, ωστόσο κανείς δεν ανταποκρίθηκε.

Δυστυχώς όταν ενημερώθηκαν τα μέλη φιλοζωικών οργανώσεων και έφτασαν στο σημείο, το ζώο ήταν νεκρό.

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον ιδιοκτήτη

Άμεσα ενημερώθηκε το αστυνομικό τμήμα Πύργου, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες για το τραγικό συμβάν.

«Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τον Δήμο του Πύργου που παρόλο που είχε την υποχρέωση να στείλει συνεργείο άμεσα να περισυλλέξει το ζώο και να το στείλει στην κτηνιατρική υπηρεσία, μας είχε να ξεροσταλιάζουμε τουλάχιστον 3 ώρες και αποφάσισε να δράσει μετά από μαραθώνιο τηλεφωνημάτων και από εμάς και από την αστυνομία» αναφέρει το Φιλοζωικό Σωματείο Κρεστένων.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την αστυνομία για την άψογη αντιμετώπιση του περιστατικού, και τους αστυνομικούς που παρέμειναν στον χώρο μέχρι να έρθει αντικατάσταση παρόλο που είχε λήξει η βάρδια τους» συμπληρώνει, ζητώντας να ενημερωθεί για τον κηδεμόνα του ζώου που είναι κάποιος από το χωριό Αρβανίτη.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠου θα γίνουν δωρεάν rapid tests για τον κορωνο’ι’ό την Τετάρτη στη Μαγνησία
Επόμενο άρθροΑπό τον Στουρνάρα στον Μπλίνκεν και με στάση στο Σούνιο