Ο Βόλος και η Λαμία ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους στον ποδοσφαιρικό αγώνα του πανθεσσαλικού σταδίου το βράδυ της Παρασκευής, με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 24ης αγωνιστικής στη σούπερ λιγκ.

Το τελικό 1-1 δεν ικανοποίησε κανέναν, αν και, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, περισσότερο δυσαρεστημένη είναι η Λαμία που παρέμεινε στην τελευταία θέση με 13 βαθμούς μαζί με τον Λεβαδειακό.

Ο Βόλος βρίσκεται 8 βαθμούς πάνω από τον 7ο Ατρόμητο κι αισθάνεται σχεδόν σίγουρος για τη συμμετοχή του στα play offs.

Οσον αφορά στον αγώνα, η Λαμία ήταν πιο απειλητική στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί στο 38ο λεπτό, όταν ο Τσιλούλης πήρε τη μπάλα από τον Πιρές και με ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Κλέ’ι’μαν έγραψε το 0-1.

Στο 85′ ο Βόλος ισοφάρισε όταν έγινε σέντρα από αριστερά, ο Εσκοβάλ πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Αμπάντα έκανε λάθος, η μπάλα χτύπησε πάνω του και κατέληξε στον Κούτσια, ο οποίος από κοντά έκανε το 1-1.

Ο Βόλος τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αλχο έκανε φάουλ στον τερματοφύλακα Γκαραβέλη και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις:

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα (46′ Ταχάτος), Τσοκάνης (71′ Μεθκίδα), Γκάγκι, Ντέλετιτς, Πιρές (46′ Οζέγκοβιτς), Τσιρίνος (89′ Κάτσε), Κούτσιας.

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Αμπάντα, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Σιμόν, Τζανδάρης, Ασκόφσκι (72′ Σαραμαντάς), Μαρτίνεθ (82′ Παπαδόπουλος), Νούνιες (66′ Μανούσος), Τσιλούλης (66′ Σλίβκα), Βέργος (72′ Μεδίνα).

Προηγούμενο άρθροΝτέρμπι «αιωνίων» και «τελικός» για την εξάδα
Επόμενο άρθροΟμόλογα: Άνοδος των αποδόσεων στην Ευρωζώνη