Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων, χρηματοδότηση ύψους 1.944.080,21 ευρώ, για την κατασκευή του νέου αρδευτικού δικτύου του Δήμου.

Την χρηματοδότηση για την κατασκευή του Νέου Αρδευτικού Δικτύου στην περιοχή «Μικρά Νιάτα» της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου Δήμου Ευρώτα, συνολικού προϋπολογισμού 1.944.080,21 ευρώ, ενέκρινε χθες το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Με το συγκεκριμένο έργο θα αξιοποιούνται ανοίγματα γεωτρήσεων, καλύπτοντας συνολική καθαρή αρδευόμενη έκταση περίπου 586 στρεμμάτων νοτιοδυτικά του Αγίου Δημητρίου Ζάρακος, ενώ για την υλοποίησή του δεν απαιτούνται απαλλοτριώσεις.

Να σημειωθεί ότι στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας ο Δήμαρχος Ευρώτα, κ. Δήμος Βέρδος, επισκέφτηκε τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Γιώργο Γεωργαντά, στον οποίο έθεσε, μεταξύ άλλων, το αίτημα που είχε υποβάλει ο Δήμος για το νέο αρδευτικό δίκτυο των «Μικρών Νιάτων» Αγίου Δημητρίου, λαμβάνοντας τη δέσμευση του κ. Γεωργαντά για την έγκριση της χρηματοδότησής του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτεγαστικά δάνεια: Ένα στα πέντε νοικοκυριά δεν μπορεί να πληρώσει τη δόση
Επόμενο άρθροΠέθανε ο Γιώργος Ρωμαίος | in.gr