Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών Μαγνησίας(ΣΙΣΑΜ) εξέδωσε ανακοίνωση για το πρόσφατο ”σφράγισμα” παράνομων συνεργείων, από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΕ Μαγνησίας αναφέροντας ότι, δεν θα ανεχτεί τη λειτουργία παράνομων επιχειρήσεων σε βάρος των μελών του.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

”Με γνώμονα τη νομιμότητα, τη σωστή λειτουργία των επιχειρήσεων και την προστασία των μελών του Συλλόγου, όπου για τη διοίκηση είναι βασικές αδιαπραγμάτευτες αρχές και μετά από έναν μεγάλο κύκλο επαφών και πιέσεων προς κάθε αρμόδιο φορέα, είναι γεγονός, πως έφτασε η ώρα, οι ενέργειες αυτές να αποδώσουν καρπούς και να μας δώσουν τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

Η Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών (μηχανολογικό), προχώρησε στη σφράγιση παράνομων λειτουργούντων επιχειρήσεων, διενεργώντας ελέγχους απόγευμα αλλά και βραδινές ώρες. Υπάρχει ικανοποίηση στο Δ.Σ του Συλλόγου, καθώς οι έλεγχοι εντείνονται από κάθε υπηρεσία και υπάρχουν αρκετές πληροφορίες σχετικά με παράνομες δραστηριότητες. Τέλος, συνάδελφοι, να υπενθυμίσουμε πως η θέση μας είναι ξεκάθαρη, δεν θέλουμε να στερήσουμε τα προς το ζην από κανέναν, αλλά, δεν θα ανεχτούμε κάποιοι να μας εμπαίζουν μπροστά στα μάτια μας και σε βάρος των μελών μας. ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ζητάμε και είναι αυτονόητο πως ο Σύλλογος μπορεί να παρέχει καθοδήγηση σε οποιονδήποτε χρειαστεί.

Όλα τα παραπάνω έχουν αποτέλεσμα, στην κοινωνία, στον καθημερινό αγώνα για τις επιχειρήσεις μας, στις οικογένειες μας και στον σεβασμό στους πελάτες μας”.

 

Προηγούμενο άρθροΤουρκία: Μετά τον σεισμό ο Ερντογάν «αλλάζει προσέγγιση, όχι στρατηγική»
Επόμενο άρθροΕσπευσμένα 13χρονη από τη Σκόπελο στο Βόλο με πρόβλημα υγείας