Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 6ο οίκο σου είσαι πιο διατεθειμένη να αναζητήσεις την ισορροπία στις καθημερινές σου ρουτίνες και στη δουλειά σου. Εάν τα συστήματα ή οι δομές στη ζωή σου χρειάζονται κάποια επεξεργασία, επιδιόρθωση ή προσαρμογή, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τους δώσεις προσοχή.

Ο Κρόνος μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στον τομέα των φίλων και των ελπίδων σου, όπου θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος των επόμενων τριών ετών. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου θα βάλεις σε τάξη τους στόχους της κοινωνικής σου ζωής και της ευτυχίας.

Δίδυμοι: Η Σελήνη κινείται στον εκφραστικό τομέα του ρομαντισμού και της διασκέδασης σήμερα. Βγαίνεις από το καβούκι σου και είσαι έτοιμη να μοιραστείς. Αυτή η αλλαγή μπορεί να τονώσει τη διάθεση σου, αν και μερικές φορές γίνεται πιο παιχνιδιάρικη και με αυτόν τον τρόπο μπορεί να προετοιμαστείς για να θεραπεύσεις τα πληγωμένα σου συναισθήματα.

Ο Κρόνος μόλις έφτασε στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη, σηματοδοτώντας την αρχή μιας μακροχρόνιας διέλευσης, που σε βοηθά να αξιολογήσεις τις ευθύνες σου και τα εξωτερικά σημάδια επιτυχίας, καθώς και το να αναγνωρίσεις το που ακριβώς βρίσκεσαι.

Καρκίνος: Με τη μετακόμιση της Σελήνης στον ηλιακό 4ο οίκο σου σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να δώσεις περισσότερη προσοχή στον εσωτερικό κόσμο σου. Εάν είναι δυνατόν πάρε μια ανάσα, επανασυνδέσου με τις ρίζες σου και πίστεψε στον εαυτό σου.

Ο Κρόνος μόλις μετακόμισε στον ηλιακό 9ο οίκο σου, υποδεικνύοντας μια γενικά πιο σταθερή, προβλέψιμη και πρακτική στιγμή για εσένα τα επόμενα χρόνια. Θέλεις να χτίσεις κάτι αργά και σταθερά. Στον ορίζοντα μπορεί να υπάρξουν σημαντικά επιτεύγματα στη δημοσίευση ή την εκπαίδευση.

Λέων: Μετά από σχεδόν τρία χρόνια παραμονής ο Κρόνος εγκατέλειψε τον τομέα των συνεργασιών σου και έτσι υπάρχει μια αίσθηση ανακούφισης ή απελευθέρωσης. Ο Κρόνος τώρα στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικές και οικιακές διευθετήσεις, αλλά η μετατόπιση του που γίνεται τώρα απομακρύνει την άμεση πίεση και μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη ζωτικότητα σου.

Η διέλευση του Κρόνου στον τομέα της οικειότητας σου ξεκινά σήμερα και συνεχίζεται για το μεγαλύτερο μέρος των επόμενων τριών ετών. Οι αξίες σου μπορεί να εξελιχθούν και πιθανότατα να ανακαλύψεις ότι οι προηγούμενοι μέθοδοι ελέγχου του περιβάλλοντος σου και των ανθρώπων στη ζωή σου δεν σε εξυπηρετούν πλέον.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤέμπη: Στην Αθήνα σήμερα ειδικοί της ΕΕ – Μέτρα ανακοινώνει ο Γεραπετρίτης
Επόμενο άρθροΈρευνα: Μία σοβαρή αναπνευστική λοίμωξη σε παιδική ηλικία αυξάνει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου των ενηλίκων