Από τη διαδικασία των προσωπικών συνεντεύξεων περνούν από την περασμένη Πέμπτη, υποψήφιοι για τις θέσεις διευθυντών στα γυμνάσια και λύκεια της Μαγνησίας. Η αντίστοιχη διαδικασία σε επίπεδο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την επιλογή διευθυντών σε δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία, θα ξεκινήσει μεθαύριο, Δευτέρα 13 Μαρτίου.

Από τις διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας ανακοινώθηκαν οι αναπροσαρμοσμένοι, μετά τις ενστάσεις, αξιολογικοί πίνακες των συνολικά 253 υποψηφίων διευθυντών για τις σχολικές μονάδες της Μαγνησίας. Οι κ.κ. Πασχάλης Δήμου και Χαράλαμπος Σταχτέας συγκεντρώνουν ως τώρα τα περισσότερα μόρια σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση αντίστοιχα.

Δεν αναμένεται η διαδικασία των συνεντεύξεων να μεταβάλει τη σειρά κατάταξης των υποψηφίων διευθυντών.

Για τη Μαγνησία, στην πρωτοβάθμια, έχουν προκηρυχθεί 86 θέσεις διευθυντών, εκ των οποίων οι 78 αφορούν σε δημοτικά σχολεία, 4 σε νηπιαγωγεία και 4 σε ειδικά δημοτικά σχολεία. Στη δευτεροβάθμια έχουν προκηρυχθεί 72 θέσεις γυμνασίων και λυκείων και 5 για πρότυπα και πειραματικά σχολεία.

Στόχος είναι, όλη η διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο Μάρτιο. Η θητεία των διευθυντών είναι τετραετής.

Οι σημερινοί διευθυντές βρίσκονται στις θέσεις τους τα τελευταία πέντε χρόνια, από το 2017, όταν ανέλαβαν καθήκοντα. Η θητεία τους έληξε στις 31 Ιουλίου 2020 κι από τότε υπήρξαν παρατάσεις.

Προηγούμενο άρθροΤο απόλυτο μπάχαλο που το πληρώσαμε ακριβά δείχνουν νέες απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες σταθμαρχών για τη μοιραία σύγκρουση τρένων στα Τέμπη!!!!
Επόμενο άρθροΕνταση και επεισόδια με τη λήξη αγώνα τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στο Βόλο