Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις να πιέσεις κάτι που δεν μπορείς να αλλάξεις σήμερα και να τιθασεύσεις τις παρορμήσεις σου για υπερβολές ή υπερβολικές δαπάνες. Εντόπισε το βασικό πρόβλημα πίσω από την ανησυχία και την ένταση.

Εάν παρατηρήσεις αδυναμία ανταπόκρισης ή άμυνας, περίμενε για μια καλύτερη μέρα ώστε να αντιμετωπίσεις σημαντικά ζητήματα, καθώς τα μπλοκαρίσματα πιθανότατα να γίνουν αισθητά αυτήν τη στιγμή. Είσαι πιο ευαίσθητη σε ό,τι συμβαίνει γύρω σου και σε ό,τι επικοινωνείς σήμερα και θα είναι σημαντικό να αποφύγεις να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα ή να μιλήσεις πριν σκεφτείς.

Δίδυμοι: Οι διαφωνίες σήμερα τείνουν να οφείλονται σε βιασύνη και ανυπομονησία. Μπορεί να είναι δελεαστικό να πιέσεις ένα ζήτημα, αλλά καλύτερα να μην το κάνεις. Η ενέργεια μπορεί να είναι έντονη σήμερα και να οδηγήσει σε υπερβολές ή να σου είναι δύσκολο να την κατευθύνεις σωστά.

Ίσως ακολουθήσει επιδείνωση εάν δεν μπορέσεις τελικά να βρεις μια καλή διέξοδο και η ανυπομονησία θα μπερδέψει τα πράγματα περισσότερο. Είναι πιο συνετό να υποφέρεις ένα χτύπημα στο εγώ σου παρά να παίξεις με τα νεύρα των άλλων.

Καρκίνος: Οι διελεύσεις σήμερα ίσως σου δημιουργήσουν μια ψυχική ανησυχία. Η όρεξη σου για ευχαρίστηση ή στιγμιαία ικανοποίηση μπορεί να είναι μεγάλη, αλλά τα αποτελέσματα δεν θα σε ικανοποιήσουν μακροπρόθεσμα.

Οι διαφωνίες μπορούν πολύ γρήγορα να μεταμορφωθούν σε επιχειρήματα αυτήν τη στιγμή. Απόφυγε να αφήσεις τις παρορμήσεις και τα περίπλοκα συναισθήματα να σε ελέγχουν, ακόμα κι αν οι συνθήκες φαίνεται να σε κάνουν να εστιάζεις σε απογοητεύσεις. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις την ανάγκη για δράση.

Λέων: Υπάρχει ανησυχία στον αέρα σήμερα. Οι άνθρωποι φαίνεται να λένε όλα τα λάθος πράγματα ή να προκαλούν ο ένας τον άλλον. Οι διελεύσεις σήμερα και αύριο τείνουν να φέρνουν στην επιφάνεια θαμμένα ζητήματα που έμειναν άλυτα. Είναι πολύ εύκολο να συγχέεις το δράμα με την προσοχή ή την ευτυχία στην κοινωνική ή ερωτική ζωή σου.

Είσαι πεινασμένη για συναισθηματική διέγερση, αλλά δεν ξέρεις προς τα που να κοιτάξεις. Οι διαφωνίες με φίλους οφείλονται στον υπόγειο ανταγωνισμό. Αυτές οι επιρροές μπορούν να αναδείξουν ένα ανώριμο κομμάτι του εαυτού μας, αν δεν είμαστε προσεκτικοί και η ανησυχία ή η ανυπομονησία μπορεί να οδηγήσει σε λάθη ή περιττές επιπλοκές.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔημοσκόπηση: Ποιος μπορεί να λύσει τα κρίσιμα προβλήματα της κοινωνίας;
Επόμενο άρθροΗ Ζ. Μακρή στο 4ο δημοτικό Ν. Ιωνίας πριν τον τελικό του Πανελληνίου Διαγωνισμού Ρομποτικής