Το μοιραίο σταθμαρχείο Λάρισας επισκέφτηκε ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για ”παραπληροφόρηση σχετικά με το κέντρο τηλεδιοίκησης”. Από την πλευρά του, ο σταθμάρχης Λάρισας υποστήριξε ότι ”δεν υπήρχε τηλεδιοίκηση και όλα λειτουργούσαν σε τοπικό επίπεδο”.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος μεταξύ άλλων ανέφερε στους δημοσιογράφους: Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν ούτε εντός ούτε εκτός της Βουλής να παραπληροφορεί την ελληνική κοινωνία. Γι’ αυτό είμαστε σήμερα εδώ στο σταθμαρχείο Λάρισας να δείξουμε ότι αυτός ο πίνακας, το τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης, λειτουργεί και λειτουργούσε και τη νύχτα του μοιραίου δυστυχήματος. Δυστυχώς δεν χρησιμοποιήθηκε”.

Από την άλλη πλευρά καταπέλτης ήταν ο σταθμάρχης Λάρισας που πήρε το λόγο και είπε μεταξύ άλλων: ”Αυτή τη στιγμή έχουμε μία χάραξη δρομολογίου από την είσοδο του σταθμού μέχρι την έξοδο. Δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση. Υπάρχει ο τοπικός χειρισμός. Βλέπει 3,5 χιλιόμετρα από την έξοδο του σταθμού και 1,5 με 2 χιλιόμετρα από το νότιο τμήμα. Αν υπήρχε τηλεδιοίκηση θα έβλεπε μέχρι το Πλατύ. Βγήκε εντελώς εκτός λειτουργίας τον Ιούλιο του 2019. Από το 2019 μέχρι σήμερα δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση. Μόνο το τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης λειτουργεί”.

Προηγούμενο άρθροΕνταση στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της βουλής για την τοποθέτηση του μοιραίου σταθμάρχη Λάρισας
Επόμενο άρθροH πρώτη προεκλογική αφίσα βγήκε, και μας ζητάει να ΜΗΝ ψηφίσουμε το κόμμα που την κυκλοφόρησε εκτός αν είμαστε…κυνηγοί