Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων εν όψει της αυριανής παρέλασης για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Στην παραλία συγκεντρώθηκαν οι σημαιοφόροι και παραστάτες μαθητές των σχολείων του Βόλου, όπως επίσης και εκπρόσωποι των προσκόπων, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και των AHEPA HJ-13 «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ». Η Φιλαρμονική Ορχήστρα έπαιξε στην τελετή, ενώ στεφάνια κατέθεσαν και φορείς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Βόλου.

Σε μια ηλιόλουστη μέρα η παραλία γέμισε με μαθητές και παιδιά, καθώς η πόλη προετοιμάζεται για την αυριανή μαθητική και στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι.

Ο Σταμάτης Μπένης, υπεύθυνος φυσικής αγωγής της Δευτεροβάθμιας, εκπροσωπώντας τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας μας ενημέρωσε για τον αριθμό συμμετεχόντων στην παρέλαση.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Μπένη θα συμμετέχουν 20 Δημοτικά Σχολεία, με τον αριθμό τμημάτων της Πρωτοβάθμιας να φτάνει τα 41. Ο συνολικός αριθμός των μαθητών πρωτοβάθμιας που θα παρελαύνουν είναι 1.400.

Ο αριθμός τμημάτων της Δευτεροβάθμιας θα είναι 37, με τον αριθμό μαθητών να φτάνει τους 1.300. Επίσης στην παρέλαση θα συμμετάσχουν 20 τμήματα συλλόγων, οδηγών και προσκόπων με 400 άτομα. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που θα παρελαύνουν είναι 3.000.

Όσον αφορά τώρα κάποια περίπτωση διαμαρτυρίας για την τραγωδία στα Τέμπη, ο κ. Μπένης ανέφερε πως δεν έχει κάποια επίσημη ενημέρωση, αλλά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο οι φορεσιές κάποιων μαθητών να έχουν πάνω ένα στοιχείο που εκφράζει πένθος.

Προηγούμενο άρθροΜάντζος: «Δηλαδή τι περιμένει ο κ. Μητσοτάκης; Να τον διορίσουμε εμείς Πρωθυπουργό;»
Επόμενο άρθροΗ Περιφέρεια Θεσσαλίας στις Βρυξέλλες για την 5 η ευρωπαϊκή εκδήλωση ποιότητας και προέλευσης προϊόντων της Ένωσης AREPO