Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν δυο μαθητές από τον Βόλο στην 40η Εθνική Ολυμπιάδα Μαθηματικών «Ο Αρχιμήδης», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023. Πρόκειται για τον Σπύρο Καλλία, μαθητή της Γ΄ Τάξης του 3ουΛυκείου Βόλου και τον Ανδρέα Ρασβάνη, μαθητή της Β΄ Τάξης του Ιδ. Σχολείου «Προμηθέας».

Ο μαθητής Σπύρο Καλλίας με την εξαιρετική του επίδοση πέτυχε να λάβει Αργυρό Μετάλλιο στο διαγωνισμό, με 6η Πανελλήνια κατάταξη και ο μαθητής Ανδρέας Ρασβάνηςεπίσης με την εξαιρετική του επίδοση, Αργυρό Μετάλλιο, με 14η Πανελλήνια κατάταξη. Οι διακρίσεις αυτές είναι ιδιαίτερα τιμητικές για τους ίδιους τους μαθητές, τα σχολεία τους και το Παράρτημά μας. Οι μεταλλιούχοι μαθητές με την επιτυχία τους αυτή, συνεχίζουν την παράδοση των τελευταίων ετών του Παραρτήματος μας, όπου μαθητές του Ν. Μαγνησίας κατακτούν μετάλλια στις Εθνικές Μαθηματικές Ολυμπιάδες.

Η Δ.Ε. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας – Παράρτημα Μαγνησίας συγχαίρει από καρδιάς τους μαθητές, τις οικογένειές τους και τους καθηγητές τους, που τους συμπαρίστανται και τους υποστηρίζουν στην προσπάθειά τους αυτή. Η Τελετή Απονομής των Μεταλλίων των παραπάνω μαθητών, όπως και όλων των μαθητών που διακρίθηκαν στους Διαγωνισμούς του Παραρτήματός μας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 στο Αμφιθέατρο της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Πεδίο Άρεως) στις 11.00 π.μ.

Προηγούμενο άρθροΕκλογές 2023: Μπρα – ντε – φερ Χατζηδάκη και Τσακαλώτου – Φουντώνει η πολιτική αντιπαράθεση στον δρόμο για τις κάλπες
Επόμενο άρθροΣτο 70% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία της Μαγνησίας για την εθνική επέτειο