Επικίνδυνο περιστατικό σημειώθηκε στη διάρκεια μαθήματος στο κτίριο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην παραλία του Βόλου όταν ένα παράθυρο έπεσε μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας φοιτητών του πρώτου έτους του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης. Η φοιτητική παράταξη Πανσπουδαστική για την Τρίτη 28/3 στις 12.00 καλεί σε κινητοποίηση στην πρυτανεία ”ώστε κάθε φοιτητής και φοιτήτρια να καταδικάσει το γεγονός και να παλέψουν για ν’ αποκατασταθούν όλα τα κτίρια του πανεπιστήμιου”, όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση.

Το ευτύχημα είναι ότι, 2 λεπτά νωρίτερα οι φοιτητές είχαν βγει από την αίθουσα για διάλειμμα κι έτσι αποφεύχθηκε το ατύχημα.

Η Πανσπουδαστική αναφέρει επίσης:”Το γεγονός αυτό, είναι αποτέλεσμα της συνεχούς υποχρηματοδότησης των ΑΕΙ και εγκατάλειψης των κτιριακών υποδομών και έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες κρούσματα του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους, όπως το βραχυκύκλωμα στο αμφιθέατρο του Γαλλικού λόγω εισροής νερού, οι πλημμύρες στα τμήματα του Πολυτεχνείου και στο Θόλο, η πτώση ψευδοροφής στην οδοντιατρική ΑΠΘ και μαρμάρων στην κτηνιατρική ΑΠΘ, η πτώση φοιτητή από τον τρίτο όροφο της νομικής ΑΠΘ επειδή δεν υπήρχε κενή θέση και καθόταν στο παράθυρο κλπ”.

Προηγούμενο άρθροΗ ΕΠΟ καταγγέλλει Μαρινάκη και Καραπαπά σε UEFA και FIFA!
Επόμενο άρθροΑκρίβεια: Οι κερδισμένοι κολοσσοί του αγροτικού τομέα