Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023, 00:43

Το Βέλγιο (απ)έδειξε σ’ αυτή τη version της Γερμανίας (διοργανώτρια χώρα του EURO 2024) πως έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει για να ξαναγίνει ομάδα που θα είναι σε θέση να διεκδικεί μεγάλα τρόπαια, επικρατώντας με 3-2 σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο «RheinEnergieStadion» της Κολωνίας.

Οι «κόκκινοι διάβολοι», εκμεταλλευόμενοι το ρεπό τους στον 6ο όμιλο -τέσσερις μέρες μετά το εμφατικό 3-0 επί της Σουηδίας στην Στοκχόλμη- έδωσαν ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ κι έδειξαν πως παραμένουν μία ομάδα που ξεχειλίζει από ποιότητα μεσοεπιθετικά.

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Μάλιστα, πέτυχαν τον απόλυτο… αιφνιδιασμό απέναντι στους Γερμανούς, καθώς πριν συμπληρωθεί καν το πρώτο δεκάλεπτο είχαν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Καράσκο (6’) και Λουκάκου (9’) από ισάριθμες ασίστ του Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Τα «πάντσερ» μείωσαν στο 44’ με εύστοχο πέναλτι του Φουλκρουγκ (χέρι του Λουκάκου στην περιοχή), όμως το Βέλγιο διαχειρίστηκε καλά το προβάδισμά του και βρήκε και τρίτο γκολ με τον Ντε Μπρόινε στο 78’ παρά τις πολλές αλλαγές που έκαναν στο δεύτερο 45λεπτο.

Στο 87′ ο Γκνάμπρι με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-2, χωρίς όμως οι Γερμανοί να έχουν πλέον χρόνο για κάτι περισσότερο ως το φινάλε…

Σε φιλικούς αγώνες που διεξήχθησαν ανά τον κόσμο το βράδυ της Τρίτης (28/3) σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Ιορδανία-Φιλιππίνες 4-0

Η.Α.Ε.-Ταϊλάνδη 2-0

Ουζμπεκιστάν-Βενεζουέλα 1-1

Συρία-Μπαχρέιν 0-1

Γερμανία-Βέλγιο 2-3

Κουβέιτ-Τατζικιστάν 22:00

Σαουδική Αραβία-Βολιβία 22:00

Μαρόκο-Περού 22:30


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023, 00:45

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕνιαία Υγεία: Πρόληψη των απειλών υγείας στην πηγή
Επόμενο άρθροΜπάιντεν: «Δεν έχει τελειώσει ακόμη» η τραπεζική κρίση – Κάνουμε «ό,τι είναι δυνατόν»