Την δεύτερη φετινή εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου κερδίζοντας με 1-0 στην Αγιά Λάρισας τον Δωτιέα  για την 22η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η φετινή 5η νίκη του Ολυμπιακού καθώς έχει 7 ισοπαλίες και 10 ήττες, ήταν η 2η εκτός έδρας μετά από τη νίκη επί του Εδεσσα’ι’κού στην Εδεσσα στις αρχές του 2023.

Για τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν για πρώτη φορά η δεύτερη συνεχόμενη νίκη, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική είχε κερδίσει στον Βόλο με 1-0 τον Εδεσσαϊκό

Ο Ολυμπιακός μετά από πολύ καιρό κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή του στο πρώτο μέρος και να πετύχει γκολ στο 36΄με τον Κόλα ενώ στο β’ μέρος αν και είχε ευκαιρίες, τελικά κράτησε τη νίκη με το 0-1.

Οι συνθέσεις

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ: Μπεκτέσι, Γκιντεκέ, Γιαννακόπουλος, Τσακάλι, Τάρτας, Δρόσος, Αναδολού, Γιαννάκος  (68΄Αποστολάκης), Λαβαντσιώτης (83΄Σταθάκος), Ενγκό, Βλησαρούλης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης, Σκοπελίτης, Θεοδωρόπουλος (76΄Σκύφτας), Διαμαντόπουλος, Σιουμουρέκης, Παπαϊωάννου, Κόλα, Παπαδήμος, Μυλωνάς (62′ Γιαρλέλης), Αναστασίου Καρβούνης (84΄Σταμπουλής).

Προηγούμενο άρθρο1ος όμιλος super league 2-Aποτελέσματα-Βαθμολογία-Επόμενη αγωνιστική
Επόμενο άρθροΑποτελέσματα-Βαθμολογία-Επόμενη αγωνιστική στο 2ο όμιλο της τρίτης εθνικής