Την ώρα που όλος ο κόσμος περιμένει την ταινία «Joker: Folie à Deux», οι φανς μπορούν να πάρουν μια πρώτη «γεύση» από τα γυρίσματα με τη Lady Gaga στο ρόλο της Χάρλεϊ Κουίν (Harley Quinn), όσο κατεβαίνει τα διάσημα σκαλιά στο Μπρονξ, που έγιναν σήμα κατατεθέν της πρώτης ταινίας.

Για τις ανάγκες της δεύτερης ταινίας Joker, η Lady Gaga χρειάζεται να κάνει και γυρίσματα στον δρόμο και, όπως είναι φυσικό, όσοι περνάνε από εκεί ρίχνουν μια πρώτη ματιά στα όσα αναμένεται να δούμε στην ταινία, συμπεριλαμβανομένης και της σκηνής στα διάσημα σκαλιά που κατέβαινε ο Χοακίν Φίνιξ στο πρώτο φιλμ.

Ενώ τα μέλη της παραγωγής προσπάθησαν να καλύψουν τα γυρίσματα της σκηνής από τα… αδιάκριτα μάτια, ο κόσμος ήταν απτόητος και άρχισε να απαθανατίζει το στιγμιότυπο, πριν αυτό προβληθεί στη μεγάλη οθόνη των σινεμά όλου του πλανήτη.

Δείτε τη σκηνή, όπως την τράβηξαν οι περαστικοί:

Από ότι φαίνεται, η δεύτερη ταινία Joker θα έχει και στοιχεία μιούζικαλ και ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Harley Quinn δεν θα μπορούσε να δοθεί σε καλύτερο άτομο από τη Lady Gaga, η οποία έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της ως ηθοποιός και στην ταινία A Star is Born.

Ήδη έχουμε δει και τη Lady Gaga σε άλλη σκηνή από την ταινία «Joker: Folie à Deux», να φοράει κόκκινο σακάκι και από κάτω ένα «top» με τα γνωστά ασπρόμαυρα διαμάντια που αποτελούν σήμα κατατεθέν της Harley Quinn, στα σκαλιά του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕλληνοτουρκικά: Μπορεί η αντιπαλότητα να επηρεάσει την συμφωνία των F-16
Επόμενο άρθροΣυνάντηση-Networking του ΣΒΘΣΕ – Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος με επιχειρήσεις του Νομού Βοιωτίας