Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Απριλίου 2023, 04:15

Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού το βράδυ της Κυριακής (2/4) μετά την «γκέλα» με τον Βόλο (0-0) που κόστισε δύο βαθμούς στη μάχη του τίτλου, ήταν «παγωμένη». Τόσο για την κατώτερη των περιστάσεων εμφάνιση, όσο και για τις μεγάλες ευκαιρίες που χάθηκαν στο φινάλε με αποκορύφωμα την απώλεια του πέναλτι απ’ τον Σπόραρ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Σλοβένος φορ ήταν «βυθισμένος» στις σκέψεις του και «σκασμένος» για το πέναλτι, την ώρα που οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού (αλλά κι όλη η υπόλοιπη ομάδα) στάθηκαν στο πλευρό του, τονίζοντας πως «όλοι μαζί νικάμε, όλοι μαζί χάνουμε».

Την ίδια ώρα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς «αφουγκραζόμενος» το κλίμα, επιχείρησε αμέσως να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του. «Σίγουρα είναι ένα αποτέλεσμα που μας στεναχώρησε πάρα πολύ όλους μας, ειδικά έτσι όπως πήγε στο τέλος το παιχνίδι, αλλά ούτε έχει τελειώσει κάτι, ούτε έχει χαθεί» ήταν τα λόγια του Σέρβου τεχνικού σε μία πολύ ψύχραιμη ομιλία, συμπληρώνοντας πως «…έχουμε μπροστά μας άλλους 8 τελικούς και συνεχίζουμε για να παλέψουμε για τον στόχο μας».

Αντίστοιχες συζητήσεις και σύντομα τετ-α-τετ είχε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και το επιτελείο του και στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (3/4), προσπαθώντας να ανεβάσουν το ηθικό όλης της ομάδας, καθότι σε δύο μέρες (5/4) ακολουθεί ακόμη μία καθοριστική «μάχη» με τον Άρη στο «Βικελίδης».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Απριλίου 2023, 04:17

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ Χριστιάνα Μπέτα απάντησε αν θα ξαναπαντρευτεί η Νατάσα Θεοδωρίδου
Επόμενο άρθροΠώς ξεμπλοκάρουν οι αγοραπωλησίες στα εκτός σχεδίου