Συνέχισε τις ανθρωπιστικές του αποστολές ο Σύλλογος Συμπαράστασης Κρατουμένων Βόλου ο «Εσταυρωμένος». Συγκεκριμένα ετοίμασε και πραγματοποίησε αποστολές για 160 κρατουμένους στις φυλακές Κασσαβετείας και για 120 στις φυλακές Βόλου, ενώ βοήθεια έλαβε μεγάλος αριθμός κρατουμένων στις φυλακές Λάρισας, Τρικάλων, Μαλανδρίου, όπως επίσης στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος και ου Λιμεναρχείου Βόλου, στο Ιδρυμα Αγωγής Ανηλίκων.

Βοήθεια προσφέρθηκε και σε φιλοξενούμενους του Ξενώνα «Φιλύρα», της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου κ.α. Τα πακέτα περιελάμβαναν πολλά είδη, αλλά και τρόφιμα για τις ημέρες του Πάσχα.

Επιπλέον, 40 οικογένειες έλαβαν τον Μάρτιο οικογενειακό βοήθημα και τρόφιμα, ενώ 5.500 ευρώ διανεμήθηκαν ως βοηθήματα και αγορές υπέρ τρίτων.

Όλα τα είδη, εκτός από τις κουβέρτες και τα ζαχαρώδη, αγοράστηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του «Εσταυρωμένου», «αξιοποιώντας τις συνδρομές των μελών και τις δωρεές ολίγων ανθρώπων, που εμπιστεύονται τους ανθρώπους του Συλλόγου», σύμφωνα με ανακοίνωση.

Προηγούμενο άρθροΛαμπάδες για το ορφανοτροφείο κατασκεύασαν οι μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας
Επόμενο άρθροΤα γιορτινά του φόρεσε το βαγονάκι από τα «Ηλιοτρόπια»