Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023, 13:19

Τις αμφιβολίες του για το αν η κυβέρνηση θέλει να αντιμετωπίσει τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος, με αφορμή την έναρξη των πρώτων εργασιών στον Βοτανικό.

«Ο Βοτανικός είναι ένα τεράστιο έργο. Η ανάπλαση του Βοτανικού γενικά. Και θα δώσει ένα σημείο αναφοράς στην πρωτεύουσα. Για τον Παναθηναϊκό είναι πιο σημαντικό γιατί θα αποκτήσει ένα πάρα πολύ σύγχρονο γήπεδο, το πιο ωραίο στην Ελλάδα. Φέτος τελειώνουμε στο Κορωπί τα έξι γήπεδα και το ξενοδοχείο, οπότε θα είμαστε η ομάδα με το καλύτερο γήπεδο και τις καλύτερες υποδομές.

Βέβαια, υπάρχει μία τεράστια διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό δεν το έχει αντιμετωπίσει η κυβέρνηση και δεν ξέρω αν θέλει να την αντιμετωπίσει», σχολίασε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού».

Ερωτηθείς για το αν η δημιουργία ενός νέου γηπέδου μπορεί να αλλάξει το γενικότερο κλίμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είπε: «Αν δεν εφαρμοστούν οι νόμοι κι αν δεν αποφασίσουν οι πολιτικοί να τους εφαρμόζουν αντί να τους αγνοούν, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα».

Τέλος για το γεγονός ότι είναι απογοητευμένος από την κατάσταση, τόνισε: «Βλέπετε κάποιον λόγο για να μην είμαι; Εσείς βλέπετε συνθήκες που θα μου επέτρεπαν να μην είμαι απογοητευμένος;».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023, 13:26

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟμιλία στο Βόλο για την άνοια
Επόμενο άρθροΟ «Εσταυρωμένος» κοντά στους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας