Στο Βόλο βρίσκεται από την Πέμπτη ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Κώστας Αρβανίτης, ο οποίος θα συμμετάσχει την Παρασκευή 7 Απριλίου σε πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με τίτλο «Κράτος Δικαίου».

Ο κ. Αρβανίτης έδωσε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών.

Αναφερόμενος στον κλάδο των δημοσιογράφων επισήμανε ότι είναι αδιανόητο να μην υπάρχουν Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, θέμα, που έχει αναδειχθεί  στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Στηλίτευσε και το γεγονός ότι, αν και πέρασαν δυο χρόνια από τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στην Αθήνα, μέχρι τώρα δεν βρέθηκε κανένα ίχνος των εκτελεστών του.

Ερωτηθείς για το εξώδικο στα τοπικά ΜΜΕ που έστειλε ο Αχ. Μπέος, ώστε να μην δημοσιεύονται ανακοινώσεις χωρίς υπογραφή, ο κ. Αρβανίτης σχολίασε πως αυτή η κίνηση είναι έξω από τα όρια αντίληψης του κράτους δικαίου.

Ο κ. Αρβανίτης μαζί με τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και Κινήσεις πολιτών, θα βρεθούν το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το δημαρχείο βόλου, για να διατυπώσουν την αντίδρασή τους στην ενδεχόμενη χωροθέτηση μονάδας Lng στον Παγασητικό.

Χαρακτήρισε αντιφατικό το γεγονός ότι, έχει ανοίξει η συζήτηση για το lng, τη στιγμή που η Ευρώπη τάσσεται κατά των ορυκτών, όπως το φυσικό αέριο.

Εκφράζοντας τη γνώμη του για το διακύβευμα των εθνικών εκλογών κι απαντώντας στο ερώτημα αν ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με το αφήγημά του περί δημοκρατίας, διαφάνειας, δικαιοσύνης μπορεί να πετύχει το στόχο του, ο κ. Αρβανίτης δήλωσε ότι τα ζητήματα διαφθοράς, διαπλοκής και παρακολουθήσεων έχουν άμεση σχέση με τη δημοκρατία και τη διανομή του πλούτου.

Προηγούμενο άρθροΠροληπτική ανάκληση παιδικής οδοντόβουρτσας – Κίνδυνος κατάποσης του καπακιού
Επόμενο άρθροΔήλωση του υποψηφίου δημάρχου Βόλου Νίκου Παπαπέτρου για τη δημιουργία σταθμού LNG στον Παγασητικό