Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου, μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μαγνησίας, που έγινε παρουσία πλήθους κόσμου στην αίθουσα του ΤΕΕ, χαρακτήρισε άθλια την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, σχεδόν σε όλους τους τομείς.

Στην ίδια εκδήλωση, που είχε τίτλο ”Κράτος Δικαίου”, εκτός από τον πρώην υπουργό, μίλησαν, ο ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης και ο Γιάννης Μάγγος.

Ο κ. Καλογήρου ανέφερε ότι, αποδείχθηκε πως η ΝΔ αντιλαμβάνεται το ύφος και το περιεχόμενο της εξουσίας. Όπως υποστήριξε, οι υποκλοπές, παρακολουθήσεις και επισυνδέσεις από την ΕΥΠ και όσα ήρθαν στο φως το τελευταίο διάστημα, αποτελούν το αποκρουστικό πρόσωπο της σημερινής κυβέρνησης.

Για το ενδεχόμενο συγκάλυψης των ευθυνών, όσον αφορά στο δυστύχημα των Τεμπών, ο πρώην υπουργός είπε ότι δεν τίθεται θέμα συγκάλυψης γιατί θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Δικαιοσύνη που έχει αναλάβει την διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος και την απόδοση ευθυνών σε όσους ευθύνονται θα κάνει καλά τη δουλειά της.

Ο ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης τόνισε ότι όταν λέμε δικαιοσύνη για όλους, που είναι το κεντρικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σ’ αυτές τις εκλογές, εννοούμε δικαίωμα στον εργαζόμενο να έχει Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, δικαίωμα στην στέγη, δικαίωμα να μπορώ να κάνω ο,τι θέλω το σώμα μου, δικαίωμα στην έκδοση, δικαίωμα ν’ αναζητήσει το δίκαιο με ίσους όρους ένας φτωχός και ένα πλούσιος, δικαίωμα να μην παρακολουθεί κάποιος τις τηλεφωνικές μου επικοινωνίες.

Ο Γιάννης Μάγγος, πατέρας του Βασίλη που πέθανε τον Ιούνιο του 2020, μίλησε στην ίδια εκδήλωση, αναφερόμενος στα γεγονότα για τη δολοφονία, όπως είπε, του γιου του, μετά από βασανισμό που υπέστη από τις αστυνομικές, υποστηρίζοντας ότι, επιχειρείται συγκάλυψη στην υπόθεση.

Προηγούμενο άρθροΤέσσερις τραυματίες μετά από άγρια συμπλοκή με άλλους πέντε
Επόμενο άρθροΚοινωνική δράση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, ενόψει του εορτασμού του Πάσχα