Σε καρδιακή νόσο οφείλεται ο θάνατος του γνωστού ηθοποιού Λανς Ρέντικ (Lance Reddick), καθώς βγήκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό του. Ο ηθοποιός ήταν γνωστός από τους ρόλους του στη σειρά The Wire, στις ταινίες John Wick και στη σειρά βιντεοπαιχνιδιών Horizon.

Σύμφωνα με το TMZ, που έλαβε το επίσημο έγγραφο με την αιτία θανάτου του ηθοποιού, ο Λανς Ρέντικ υπέστη ισχαιμική καρδιακή νόσο καθώς και αθηροσκληρωτική στεφανιαία νόσο. Το πιστοποιητικό θανάτου αναφέρει επίσης ότι ο Ρέντικ δεν θα θαφτεί αλλά θα αποτεφρωθεί.

Πριν τον θάνατό του, ο 60χρονος ηθοποιός έκανε τουρ με αφορμή την 4η ταινία «John Wick» και είχε μάλιστα προγραμματισμένη εμφάνιση την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου στο σόου της Kelly Clarkson. Ο ίδιος είχε ανεβάσει βίντεο στα social media από το σπίτι του, αποκαλύπτοντας ότι δεν πήγε ποτέ στην πρεμιέρα του John Wick 4.

Βέβαια, δεν ανέφερε ποτέ τον λόγο για τον οποίο δεν πήγε στην πρεμιέρα της ταινίας που πρωταγωνιστούσε. 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βαλτιμόρη και είχε πτυχίο μουσικής από το Πανεπιστήμιο του Rochester αλλά και MFA από το Yale. Ήταν παντρεμένος με τη Stephanie Reddick και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά. Είχε παίξει και σε άλλες γνωστές τηλεοπτικές σειρές όπως: “Fringe”, “Bosch”, “Oz” και “Lost” ενώ αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία του στη σειρά βιντεοπαιχνιδιών Horizon.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜητσοτάκης: «Συνεχίζουμε με αυτοπεποίθηση ή επιστρέφουμε σε μια αδύναμη Ελλάδα»
Επόμενο άρθροΕυλογιά των πιθήκων: Νέο κρούσμα στην Ελλάδα ανακοίνωσε το ECDC