Πλούσιο σε γκολ και θέαμα ήταν το ματς του ΠΑΟΚ με το Βόλο, το βράδυ της Κυριακής των Βα’ί’ων στο γήπεδο της Τούμπας, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των play offs. Τελικός νικητής ο ΠΑΟΚ με 4-2.

Από την αρχή του αγώνα, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να επιβάλλει το ρυθμό του και ο Ίνγκασον στο 6′, μετά από κόρνερ του Ζίβκοβιτς, σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους και άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.

Ο «δικέφαλος του βορρά» συνέχισε να πιέζει και πριν τη συμπλήρωση του 20λεπτου έφτασε στο 2-0. Εγινε μπαλιά του Κάργα στην πλάτη της άμυνας του Βόλου με τον Νάρε’ι’ να βγαίνει τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα Κλέ’ι’μαν και να πλασάρει ψύχραιμα και σωστά για τον ΠΑΟΚ.

Στο 45′,γρήγορος συνδυασμός του Ολιβέ’ι’ρα με τον Τά’ι’σον, ο Βραζιλιάνος βρήκε τον Νάρεϊ που με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς έκανε το 3-0 για τον «δικέφαλο του βορρά».

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ήρθε το ”καρέ” των γκολ για τον ΠΑΟΚ. Ο Τά’ι’σον μπήκε στην άμυνα του Βόλου με τον Ντάντας να πλασάρει άψογα για το 4-0 το οποίο ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τον ΠΑΟΚ να κάνει συντήρηση δυνάμεων και με τον Βόλο να……..θυμάται εκείνο το 4-4 που είχε πετύχει στην Τούμπα από 4-1.

Η πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη είχε γκολ, αυτή τη φορά για το Βόλο. Όμορφη ανάπτυξη από τον άξονα, με τον Μεταξά να βρίσκει με διαγώνια μπαλιά τον Άλχο, που έκανε τη σέντρα από τα δεξιά στέλνοντας την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, όπου ο Τσοκάνης με κεφαλιά σκόραρε για το 4-1.

Λίγο πριν το τέλος και συγκεκριμένα στο 88′, ο Βόλος μείωσε στο τελικό 4-2. Κόρνερ για τον ΠΑΟΚ, η άμυνα των φιλοξενούμενων απομάκρυνε, με τον Ντέλετιτς να βρίσκει τον Οζέγκοβιτς που έφυγε πίσω από το κέντρο στην κόντρα, έκανε την κούρσα και με άψογο πλασέ νίκησε τον Κοτάρσκι για 2η φορά.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (78’ Λύρατζης), Ίνγκασον, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο (35’ Σβαμπ), Ντάντας, Νάρεϊ (78’ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (18’ Τάισον), Ολιβέιρα (78’ Τόμας).

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης (63’ Οζέγκοβιτς), Κάτσε, Ντέλετιτς, Μπαριέντος (82’ Καρτάλης), Γκάγκι (73’ Σι), Πιρές.(73’ Τσιρίνος).

 

 

Προηγούμενο άρθροΗ Ελένη Φουρέιρα μας δείχνει το σώμα της δύο μήνες μετά τη γέννηση του γιου της
Επόμενο άρθροΑΕΚ και Παναθηνα’ι’κός χέρι-χέρι στην κορυφή των play offs της Σούπερ Λιγκ