Για την επιθυμία κυβέρνησης της «Ελληνικής Λύσης» μίλησε στο Ράδιο Βέρα ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας Άγγελος Αγραφιώτης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αγραφιώτης εξήγησε τις βλέψεις του προέδρου του κόμματος κ. Βελόπουλο για αυτοδύναμη κυβέρνηση, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης. «Μια τετραετία» ζητάει ο κ. Αγραφιώτης για να βελτιώσουν τα πράγματα στην ελληνική καθημερινότητα. Ο ίδιος έκανε λόγο για «Ομερτά» των κομμάτων, τα οποία έλαβαν όπως υποστήριξε “10 εκατομμύρια για την προεκλογική περίοδο”.

Ως εργαζόμενος στην ασφάλεια και τη διαχείριση ρίσκου, ο κ. Αγραφιώτης στάθηκε και στην τραγωδία των Τεμπών. Ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε πως «η οργή του κόσμου έχει δικαιολογημένα ξεχειλίσει», ενώ υποστήριξε πως «οι υποδομές του ΟΣΕ έχουν καταρρεύσει συνολικά, όχι μόνο στον τομέα της τηλεδιοιήκησης». Συνέχισε κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «επέλεξε να προχωρήσει σε επικοινωνιακό παιχνίδι» και όχι στην σωστή αντιμετώπιση που θα ήταν ένας έλεγχος κινδύνου και ασφάλειας των γραμμών, πριν ξεκινήσουν και πάλι τα δρομολόγια. Ο κ. Αγραφιώτης έκανε λόγο για «4-5 μικροατυχήματα» που έγιναν στις υποδομές τις τελευταία μέρες, αμφισβητώντας τη «σοβαρότητα της κυβέρνησης».

Τέλος, ο κ. Αγραφιώτης στάθηκε στο φαινόμενο των αυξημένων κλοπών και διαρρήξεων που παρουσιάζονται στον Βόλο το τελευταίο διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, τόνισε πως οι δύο αποτελεσματικότεροι τρόποι ασφάλειας είναι η άμεση αντικατάσταση των σπασμένων τζαμιών και η εγκατάσταση συστήματος συναγερμού. Έπειτα τόνισε πως παρότι «στη Μαγνησία το επίπεδο της αστυνόμευσης είναι πολύ υψηλό, δεν μπορεί αστυνομικοί να είναι ανά πάσα στιγμή σε κάθε σπίτι».

Προηγούμενο άρθροΑκτινιδιά: Προστασία από την βαμβακάδα και το βακτηριακό έλκος
Επόμενο άρθροΧρ. Τριαντόπουλος: Το λιμάνι του Βόλου βασικό συστατικό του σχεδίου να γίνει η Μαγνησία διαμετακομιστικός κόμβος με διεθνή εμβέλεια