Είναι μόλις 7 ετών ο Δημητράκης και η ζωή από την αρχή του δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο καθώς το παιδάκι, αντί να παίζει και να χαίρεται βρίσκεται σε κρεβάτι νοσοκομείου παλεύοντας σκληρά με επιθετικό καρκίνο, το νευροβλάστωμα 4ου σταδίου. Η μητέρα του στέκεται στο πλά’ι’ του, μόνη της και συγκινεί με τα λεγόμενά της:

“Μαμά κουράστηκα, δεν μπορώ άλλο πλέον να βλέπω τα παιδάκια να παίζουν έξω και εγώ να είμαι στο νοσοκομείο. Αυτές οι φράσεις του 9χρονου γιου μου με κάνουν να μην το βάζουμε κάτω.

Στο νοσοκομείο η αλήθεια είναι ότι δεν πληρώνουμε φάρμακα, αλλά η καθημερινότητα είναι δύσκολη. Ο πρώην σύζυγος μου μας παράτησε όταν έμαθε ότι το παιδί μας ήταν άρρωστο.

Μόνη μου ανεβαίνω αυτό το γολγοθά με το παιδί μου. 7 χρόνια τον πολεμάμε τον καρκίνο. Περιμένουμε τώρα έξι μήνες, για εμάς δεν είναι τίποτα αυτός ο χρόνος.

Προσπάθησατρεις φορές με δικό του μυελό, αλλά δεν καταφέραμε κάτι. Ψάχνουμε δότη τώρα για μεταμόσχευση μυελού”.

Η σελίδα του σωματείου Παιδική Χαρά-child’s happiness, μία ομάδα νέων ανθρώπων που προσπαθεί να χαρίσει τη χαρά στα παιδιά όλου του κόσμου με ανακοίνωση της για το συγκεκριμένο θέμα ανέφερε:

”Οι μέρες περνούν αλλά δυστυχώς τα χρήματα για τον μικρό μας φίλο Δημητράκη δεν έχουν μαζευτεί ακόμα…. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος μας γιατί ο Δημητράκης, ο μικρός μας ήρωας, παλεύει με έναν πολύ επιθετικό καρκίνο: το νευροβλάστωμα 4ου σταδίου.

Συνεχείς χημειοθεραπείες εδώ και πέντε χρόνια και πολλά χειρουργεία. Ο φίλος μας ο Δημητράκης θέλει να μείνει στη ζωή αφού παλεύει με νύχια και με δόντια! Δυστυχώς ο καρκίνος του υποτροπίασε και πρέπει να συνεχίσει τις θεραπείες και μάλιστα να κάνει νέα μεταμόσχευση μυελού των οστών άμεσα και να μπει στην απομόνωση .

Τα έξοδα είναι δυσβάστακτα και η μητέρα είναι εντελώς μόνη της γι’ αυτό και κάνει δραματική έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει ! Δυστυχώς όπως καταλαβαίνετε όταν έχεις ένα παιδί που χρήζει νοσηλείας και είσαι εντελώς μόνος σου δεν μπορείς να εργαστείς και να ανταπεξέλθεις στις ανάγκες που έχει και η καθημερινότητα και το άρρωστο παιδί σου. 

Η μαμά είναι μια υπέροχη και αξιοπρεπέστατη γυναίκα σε μια πολύ δύσκολη στιγμή … Για να εξασφαλίσει τα προς το ζην έφτασε να φτιάχνει αυτή και το παιδί μέσα από το νοσοκομείο βραχιολάκια , εκ μέρους επιχείρησης με μπιζού , έναντι 0,30 ευρώ το ένα για να έχουν έστω αυτό το πενιχρό εισόδημα . Γι’ αυτό γίνεται όλος αυτός ο αγώνας , για να μπορέσει ο Δημητράκης μας να έχει μια καλύτερη ζωή , να μπορεί με αξιοπρέπεια πάνω απ’ όλα να έχει πρόσβαση στην καλύτερη θεραπεία για να νικήσει επιτέλους το τέρας του καρκίνου.

Όποιος μπορεί να συνεισφέρει με το παραμικρό είναι πολύτιμο! Παρακαλούμε όλο τον κόσμο να κοινοποιήσει έτσι ώστε να βοηθήσουμε τον μικρό μας φίλο! Όποιος θέλει τα στοιχεία της οικογένειας μπορεί να μας στείλει μήνυμα inbox και θα του απαντήσουμε αμέσως ❤️
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ

Οποίος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τους παρακάτω λογαριασμούς :

ALPHA BANK
IBAN : GR9401407010701002002029468

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ

Με βάση τη νέα νομοθεσία , το καταθετήριο σας αποτελεί και την απόδειξη της δωρεάς σας και είναι αυτό που χρειάζεται για να δηλώσετε την δωρεά σας στην εφορία με την εκκαθαριστική σας δήλωση , γι’ αυτό απαιτείται να υπάρχει το όνομα σας στην αιτιολογία κατάθεσης

PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness
Για κατάθεση από εξωτερικό: IBAN : GR9401407010701002002029468
BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS
BIC : CRBAGRAA
BRAND’S NAME : 701
ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
REFERENCE : Donation by + your full name

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΖΟΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ, debater.gr 

Προηγούμενο άρθροΖω με τον φόβο της αρρώστιας μου, με το φόβο του τέλους μου
Επόμενο άρθρο50χρονος κατηγορείται ότι έκανε κόλαση τη ζωή των ηλικιωμένων γονιών του για 10 χρόνια!!!